in

Scrisoare de amenințare la primăria din Riace: ” Voi calabrezii, în 20 de ani, veți fi servitorii rasei islamice”

Povestea localității calabreze Riace, care a renăscut primind refugiați din întreaga lume, se întunecă. Un așa-zis „Partid Naționalist Italian” a trimis o scrisoare cu amenințări rasiste primarului Domenico Lucano(foto).

„Suntem peste tot, și la Riace, suntem mai aproape de voi decât credeți, nici măcar „Sacra corona unita” nu-i cunoaște pe agenții noștri”, scrie autorul, care se semnează „general de brigadă Antonio Baroni”, explicând că „obiectivul partidului nostru este acela de a expulza din teritoriu toți cetățenii de rasă africană debarcați pe coastele noastre cu intenția de a intra în posesia țării noastre. Au putut să o facă datorită ajutorului comuniștilor, adevărații trădători ai patriei”.

Imigranții, vânați cu pușca la Napoli

Scrisoarea, care acum este în analiza carabinierilor, îl acuză pe Lucano că este „un colaboraționist”. „V-ați pierdut respectul de sine. Ne întrebăm cum de vă închinați în fața negrilor care au invadat Riace, cum de nu vă scuipați în fața oglinzii. Voi calabrezii, în 20 de ani, veți fi servitorii rasei islamice. Soțiile și fiicele voastre vor deveni prostituatele exploatatorilor”.

Apoi sunt insulte la adresa ministrului pentru Integrare Cècile Kyenge, care a vizitat zilele trecute Calabria: „Infamă neagră, își întinde ghearele pe teritoriul nostru cu pretextul principiului ius soli. Informatorii noștri, prezenți în Republica Democrată Congo, ne-au dezvăluit că era un spion al serviciilor secrete. Voi italienii din Sud nu veți mai fi tolerați. Negrii s-au introdus în țara noastră, noi vom fi cei care-i vom combate, noi cei de la Partidul Naționalist”.

„Nu le-am dat case țiganilor”, politician italian denunțat pentru rasism

„Așteptăm doar – se citește la final – ca negrii că acționeze și ne vom lupta cu ei. Îi vom măcelări pe ei, pe soțiile lor, pe fiii lor. Îi vom arde așa cum au făcut frații noștri de la K.K.K. din SUA și de la Partidul Național Socialist german. Îi vom urmări până când pe teritoriul italian nu va mai fi unul. Apoi vom începe cu colaboraționiștii și cu comuniștii. Pentru a-i elimina ne vor lua ani de zile, poate chiar un secol, însă negrii și africanii își vor plânge pentru totdeauna morții„.

Lucano a primit un apel telefonic de solidaritate de la președintele Camerei Laura Boldrini. „I-am povestit președintelui Camerei – spune primarul – că cetățenii din Riace s-au strâns în jurul meu și au respins în manieră clară și fermă aceste amenințări. I-am spus și că cei mai impresionați de această scrisoare au fost copiii, care au văzut pe internet câteva filme tocmai despre Ku Klux Klan”.

Atenție, vor să știe la ce vă uitați la televizor, de azi, străinii sunt monitorizați de Auditel

„În fine – spune primarul – i-am exprimat președintelui întreaga mea neliniște pentru viitorul localității Riace și a proiectului de primire, și în perspectiva încheierii mandatului meu în nouă luni. Sper că această experiență să fie continuată și în anii următori”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Expoziția de fotografie „Străinii”, studentul Alexandru Florin Maftei premiat la Siena.

Băiat constrâns să se prostitueze la Venezia