in

Biciclist român ucis de un şofer italian la Vigevano

Mergea pe bicicletă la Vigevano (provincia Pavia) în inima nopţii, fără lumini şi vestă reflectorizantă. Astfel un tânăr de 26 de ani din Vigevano care se întorcea acasă nu a reuşit să-l evite. Petru Claudiu Adochiţei, de 23 de ani, român, rezident în oraş cu şase fraţi, a murit pe loc. Accidentul s-a produs la 3 dimineaţa pe 24 iunie pe o stradă pe care deseori se circulă cu viteză.

 

Potrivit unei prime reconstituiri, Adochiţei (foto stânga) şi un alt conaţional mergeau cu bicicletele fără vreun echipament de siguranţă. În spatele lor a sosit un Audi A3 condusă de G.C., de 26 de ani, care a depăşit prima bicicletă. Probabil revenind pe bandă în urma manevrei, tânărul şofer s-a trezit în faţa unui obstacol pe care nu l-a văzut.

Petru Adochiţei a fost lovit în plin, a fost aruncat pe capota maşinii, s-a lovit de parbriz şi a căzut la pământ. Personalul medical de la 118 nu a putut face altceva decât să constate decesul. Soferul maşinii, supus testului cu etilometrul, a rezultat negativ şi a declarat că nu şi-a dat seama de prezenţa biciclistului.

Biciclist italian ucis de un român la Verona

Un biciclist italian de 44 de ani, Andrea Turina, a fost lovit de o maşină la Verona, la 6.30 dimineaţa, vineri 24 iunie. Se afla pe bicicletă şi a fost lovit după ce a ieşit de pe o pistă pentru biciclişti pentru a traversa strada. Bărbatul a ajuns pe partea dreaptă a parbrizului unui automobil condus de un român de 34 de ani.

Pentru Turina nu a mai fost nimic de făcut. A fost lovit din plin. Bicicleta s-a a fost găsită contorsionată, la pământ (foto jos). Când au ajuns medicii de la Verona Emergenza la faţa locului, la numai câteva minute după, bărbatul era deja decedat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cristi Puiu: „Adevăratul cinema este o cercetare a propriului creier”

Organizaţia PSD de femei de la Roma: Vrem egalitate cu bărbaţii!