in

Bologna, îngrijitoare plasată în arest la domiciliu, românca își hărțuia sistematic fostul iubit, și el îngrijitor român

O ”badantă” româncă din Italia a fost plasată în arest la domiciliu după ce și-a hărțuit sistematic fostul iubit. Românca, în vârstă de 56 de ani, a făcut tot ce a putut să nu îl lase în pace pe fostul concubin. Telefoane, mesaje și chiar profile false de Facebook înregistrate pe site-urile matrimoniale cu numărul de telefon al bărbatului.

Carabinieri au fost chemați în repetate rânduri de fostul iubit al femeii. Cei doi români erau îngrijitori în Baricella, lângă Bologna. Femeia primise deja un ordin de restricție în decembrie 2019

Potrivit Corriere della Sera, citat de observatornews.ro, românca nu dorea să accepte decizia bărbatului, cu care a trăit în concubinaj o perioadă, de a încheia relația lor și a început să-l streseze fără oprire: a venit la ușa lui și l-a sunat neîncetat.

Femeia primise deja un ordin de restricție în decembrie 2019, după ce a fost denunțată la carabinieri de fostul iubit, iar judecătorul i-a interzis astfel să se mai apropie de el sau de locurile frecventate de acesta.

Românca nu s-a lăsat însă bătută şi şi-a concentrat acţiunile de hărţuire de la distanţă, prin apeluri telefonice și SMS-uri la orice oră din zi și din noapte, precum și un profil fals cu numărul de telefon al fostului iubit pe un site de matrimoniale, făcându-l astfel să primească nenumărate apeluri telefonice și de la alte persoane.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, de asemenea român şi îngrijitor în Italia, a decis să o denunțe din nou la carabinieri pe fosta concubină, iar judecătorul pentru anchete preliminarii a decis imediat ca femeia româncă să fie pusă sub arest la domiciliu.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Două românce în „mafia” badantelor în Italia, obligau femeile să muncească ilegal și încasau „contribuții” de 800 de euro

Matteo Salvini: «Este periculos să aducem forță de muncă din România, unde riscul de infecție este mare. Să folosim italieni în agricultură»