in

Bologna, și-a bătut partenera și copilul de 13 ani în fața vecinilor, avea răni la pumni de la loviturile aplicate victimelor

Un român de 31 de ani a fost reținut la Bologna, în Italia, după ce și-a bătut fosta iubită și pe fiul acesteia. Românca are nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale, după loviturile încasate. Bătăușul avea și răni la pumni de la loviturile aplicate victimelor.

Bărbatul și victima au avut o relație de trei ani, înainte ca femeia să-i pună capăt. Însă, conform Il Resto del Carlino, citat de observatornews.ro, românul nu a putut să accepte terminarea relației, astfel că a continuat să-și terorizeze iubita.

Până miercuri seara, acțiunile românului au fost lipsite de violență. Miercuri seara, aflat și sub influența băuturilor alcoolice, românul a mers la casa fostei sale iubite, o femeie în vârstă de 36 de ani, și i-a solicitat să stea de vorbă cu el. Cum femeia a refuzat, bărbatul a tras-o de păr în curte și a luat-o la bătaie.

Băiatul femeii, un minor de 13 de ani, a încercat să intervină, însă a fost lovit și el. A fost momentul în care vecinii au intervenit. L-au pus pe fugă pe agresor și au solicitat intervenția unui echipaj medical și a autorităților. Românul a dispărut, nu înainte de a-i amenința pe vecini cu moartea.

A fost capturat de polițiști după scurt timp, iar oamenii legii au observat că acesta avea un cuțit asupra lui, dar și o bară de metal. Mai mult, românul avea și răni la pumni de la loviturile aplicate victimelor.

A fost arestat și riscă ani grei de închisoare pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Influencerul lui Dumnezeu

″Influencerul lui Dumnezeu″⁣ va fi beatificat. Papa Francisc: «Un model pentru generaţiile tinere»

Moarte suspectă a unui român în Ancona. Se întorsese din țară și era în carantină