Menu
in

Bolzano, româncă de 35 de ani „drăguță și grijulie” ucisă în casă de partenerul ei albanez

Bolzano, româncă ucisă acasă: este căutat partenerul ei albanez. Alexandra Elena Mocanu, 35 de ani, era cunoscută și apreciată de toată lumea de la mall-ul în care lucra.
Era drăguță și grijulie. Așa o descriu colegii pe Alexandra Elena Mocanu, barmanița în vârstă de 35 de ani găsită moartă în apartamentul ei din Viale Trieste din Bolzano. Alexandra lucra de aproape șase luni la Top Bar al centrului comercial Centrum și deja se făcuse cunoscută pentru că primea toți clienții zâmbind.

Bolzano, româncă ucisă acasă

Părea senină, dar colegele ei au sesizat un semnal de alarmă. „Am observat de aproximativ o săptămână că a încetat să se machieze” , spune Anna, care lucrează într-un salon de frumusețe din mall .

„Ea a fost întotdeauna foarte precisă, am văzut asta și din poveștile ei de pe rețelele de socializare. Acesta este motivul pentru care m-a surprins faptul că nu a mai purtat niciun machiaj de aproximativ o săptămână. Noi, femeile, observăm aceste lucruri”, adaugă ea. La fel ca mulți de la Centrum, Anna este emoționată când vorbește despre Alexandra.

Un sud-american care lucrează în magazinul de telefoane spune. „Am văzut-o sâmbătă când am fost la cafea, nu am observat nimic ciudat”, spune el. În magazinele de îmbrăcăminte o cunoșteau mai puțin, dar toți speră că ucigașul va fi prins cât mai curând și că va plăti pentru ceea ce a făcut. „Suntem șocați de ceea ce s-a întâmplat”, spun vânzătoarele de la H&M și Pittarosso.

Oroare la Milano, bătrână de 84 de ani ucisă și tăiată cu ferăstrăul în bucăți de fiica ei

Partenerul s-a predat

Principalul suspect de crimă a fost de la început partenerul victimei, Avni Mecja, un albanez de 42 de ani cu antecedente, care avea domiciliul obligatoriu în Bolzano. Vecinii au raportat o ceartă sâmbătă după-amiază, la scurt timp după ce crima ar fi putut avea loc. Apoi Mecja și-a anunțat un frate că fuge, dar apoi s-a răzgândit și s-a predat. Și acesta – care cunoștea obligația de reședință – au fost cei care au alertat poliția. Agentii au mers pentru prima data la apartamentul de la numarul 42 din Viale Triste dar nimeni nu a raspuns la interfon.

Româncă ucisă în bătaie de soț și îngropată pe ascuns, fiul ei o aștepta în Italia

Cadavrul învelit în pătură

În acel moment s-au întors cu pompierii care au spart ușa și au găsit cadavrul Alexandrei învelit într-o pătură. Victima pare să fi fost lovită puternic, posibil cu un obiect contondent. Femeia îl denunțase deja pentru rele tratamente în trecut.

Deocamdată nu este clar ce ar fi putut declanșa crima, dar privind profilul social al cuplului, unul pentru ambii, ies la iveală câteva detalii tulburătoare. Lângă fotografiile cu Avni și Alexandra zâmbind există o propoziție foarte elocventă datată la începutul lunii octombrie: „Sunt oameni care provoacă furtuna și apoi se plâng de ploaie”. Cuvinte care, citite după cele întâmplate, sună ca o profeție tristă, scrie Corriere del Veneto

Româncă de 23 de ani ucisă de o mașină pe o superstradă în Italia, șoferul a fugit de la locul accidentului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]
Exit mobile version