in

Brescia, două românce grav rănite într-un accident de circulație, mașina lor s-a izbit frontal de un camion

Accident cumplit în Italia, în urma căruia o româncă e pe patul de moarte, iar prietena ei e grav rănită. Maşina în care cele două călătoreau s-a izbit frontal de un TIR.

Accidentul a avut loc miercuri de dimineaţă, scrie observator.tv, puţin înainte de ora 7, pe SP 236, la Montichiari, în apropiere de Brescia, în nordul Italiei.Cele două românce călătoreau la bordul unui VW Golf, la volan fiind o tânără de 33 de ani.

Conform primelor date furnizate de poliţie, maşina avea o viteză excesivă, iar pe fondul şoselei umede şi a ploii torenţiale, şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens într-un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât roata camionului a fost făcută praf.

Maşina româncelor a fost şi ea avariată extrem de serios, iar tânăra de la volan a suferit răni grave, fiind dusă la spital la Brescia cu elicopterul, cu cod roşu. Cealaltă româncă, a cărei vârstă nu a fost precizată de presa italiană, e şi ea grav rănită.

Şoferul TIR-ului, 57 de ani, a scăpat nevătămat. Traficul a fost blocat mai multe ore pe ambele sensuri, din cauza accidentului.

Cu o zi înainte, alte trei românce au fost victime într-un accident de circulaţie în Italia, când se întorceau de la o petrecere de Halloween.

Citește aici:

Città S.Angelo, accident de circulație în noaptea de Halloween, trei românce au ajuns la spital

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Țara cu numărul cel mai mare de psihiatri la suta de mii de locuitori

Româncă urmărită în Italia pentru fraude bancare, prinsă la un oficiu postal din Carrara cu documente false