in

Manfredonia, o româncă și fetița ei de câteva luni, moarte într-un accident de circulație în urma unui impact frontal

O hușeancă, împreună cu bebelușul ei, o fetiță de numai câteva luni, au sfârșit în mod tragic, într-un accident petrecut în Italia, în localitatea Manfredonia din provincia Foggia. În urmă cu două zile, Petronela Alecsa se află într-o masină, împreună cu fetiță sa de numai câteva luni, iar la volan era soțul.

Un șofer italian, povestesc martorii oculari, ar fi intrat în plin în mașină cu români, spulberându-i, pur și simplu. Petronela și fetița, pe care o avea în brațele sale, au murit în urmă impactului violent, fiind scoase cu greu dintre fiarele contorsionate. Soțul ei este și el în stare gravă, fiind internat într-o clinică din zonă, scrie vremeanoua.ro.

Mașina italianului a fost scăpată de sub control, având în vedere că circulă cu o viteză foarte mare. Nicio șansă nu a avut Petronela și micuța care se află în brațele sale, ambele murind în foarte scurt timp de la momentul impactului violent. La fața locului s-au deplasat echipaje impresionante de salvatori și carabinieri, însă pentru cele două nu a mai fost nicio șansă. Doar soțul femeii a fost găsit în viată, dar grav rănit. Omul a fost internat la un spital din zonă, însă medicii sunt, deocamdată, rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Petronela era mamă a trei copii, doi din prima căsătorie – o fată și un băiat, precum și fetiță de numai câteva luni, pe care o avea împreună cu Marian, bărbatul care se află la volanul mașinii. Românii care erau apropiați de Petronela Alecsa spun că femeia venise de cel puțîn 2 ani în Italia, în căutarea unui trăi mai bun. Femeia avea cu ea băietelul din prima căsătoriei, fetiță rămăsese la tatăl ei. De câteva luni, născuse fetiță cu care se află în brațe, în timpul accidentului.

Nu mai avea cum să lucreze, stând acasă cu copiii, cel care întretinerea familia fiind Marian, tatăl mezinei.

Nu ne vine să credem! Era o fată bună, cuminte, muncitoare. Ne întâlneam aici, într-un parc, toate româncele din localitate. Era modestă, la locul ei. Carabinierii nu ne-au lăsat să ne apropiem de accident, căci am vrut. E foarte dureros ce s-a întâmplat. Unii ziceau că ar fi fost și băietelul de 8 ani în masină, dar presă din Italia nu spune nimic despre asta și de aceea credem că nu era cu ei. Ultima dată când m-am întâlnit cu Petronela, spunea că ar vrea să muncească din nou, să îngrijească o bătrână. Știu că are surori, căsătorite în Mehedinți, iar avocații au luat legătura cu ele, că să vină în Italia, să recunoască cadavrele. Suntem foarte triști toți românii de aici, pentru cele întâmplate”, a spus Dana, citată de vremeanoua.ro una dintre româncele care stăteau în vecinătatea locuinței închiriate de Petronela.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dublul discurs al lui Iohannis: în țară critică guvernul, în străinătate îl laudă: «România înregistrează o creştere economică de 5%, economia noastră oferă avantaje competitive»

Singura publicație importantă care a scris de vizita lui Iohannis: „A blocat piazza Venezia, romanii înfuriați”