in

Singura publicație importantă care a scris de vizita lui Iohannis: „A blocat piazza Venezia, romanii înfuriați”

Publicația ”Leggo”, singura publicație italiană oarecum importantă care, până acum, a amintit despre vizita președintelui Klaus Iohannis la Roma, a descris de fapt haosul pe care l-a creat delegația română în centru capitalei.

”Apocalipsa-trafic în inima Romei”, titrează publicația italiană.

Ieri dimineață, la ora 10.30, președintele României Klaus Iohannis, în vizită în Italia până în 17 octombrie, a adus omagiu la mormântul soldatului necunoscut din Piazza Venezia. De la ora 9.30, zona a fost parțial închisă, iar 25 de linii de autobuz care trec prin zonă au fost deviate. Traficul a intrat în colaps. Centrul capitalei, închis astfel în timpul orelor de vârf, a fost transformat în câteva minute într-un blocaj de trafic maxim, care, deschizându-și ”tentaculele” a ajuns pe străzile din zonele înconjurătoare, scrie leggo.it.

De la Colosseum până la Piazza del Popolo. Pe scurt, coroanele de flori depuse de președintele Iohannis ar fi paralizat orașul, fără să vrea.

Și încă o dată a răbufnit frustrarea conducătorilor auto și a navetiștilor care treceau prin centrul Romei: ”Am fost în coloană timp de o jumătate de oră, explică Simone la bordul mașinii sale. Nu este posibil să ajungi la locul de muncă din Roma fără a deveni o odisee în fiecare dimineață” ”Cum să închizi un drum central ca Piazza Venezia în timpul orelor de vârf.” „Mergeam la o întâlnire, am fost forțat să-mi sun angajatorul meu și să cer o oră de permis. Incredibil. ” ”Acum sosirea la universitate este o adevărată cursă de obstacole”.

Dublul discurs al lui Iohannis: în țară critică guvernul, în străinătate îl laudă: «România înregistrează o creştere economică de 5%, economia noastră oferă avantaje competitive»

Fata lui Mattarella, decorată de Iohannis

Giuseppe Conte i-a mulțumit lui Klaus Iohannis pentru prietenie

Laude pentru comunitatea românească la întâlnirea Klaus Iohannis – Sergio Mattarella

Prima zi a vizitei de stat în Italia a Președintelui Klaus Iohannis: vizită la sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei

Columna lui Iohannis. Președintele și-a început campania electorală în Italia

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Manfredonia, o româncă și fetița ei de câteva luni, moarte într-un accident de circulație în urma unui impact frontal

Constituția italiană, ediția în română