in

Brescia, șofer român mort de beat, avea alcoolemie record, nici măcar nu-și amintea unde merge

O maşină Peugeot 206, în care se aflau doi români, a fost oprită de agenţii din Valle Sabbia (provincia Brescia), după ce au primit mai multe rapoarte că vehiculul respectiv se deplasa haotic pe şosea. Polițiștii au rămas șocați când au constatat că şoferul era atât de beat – alcoolemie de 3,31 – încât nici măcar nu-și mai amintea unde merge.

După ce au reuşit să oprească maşina, şi-au dat seama că cei doi sunt într-o avansată stare de ebrietate, iar şoferul nu-şi aducea aminte unde se duce. În dreapta, un al doilea român, la fel de beat, şi-a adus aminte la un moment dat că e grădinar.

Doi români au fost opriţi de poliţiştii din Valle Sabbia, în timp ce se deplasau cu un Peugeot într-o direcţie necunoscută, şoferul fiind atât de beat (alcoolemie de 3,31), încât nici măcar nu-și mai amintea unde merge, informează observator.tv, citând presa italiană.

Pe scaunul din dreapta şoferului, un alt român, la fel de beat, dar care şi-a adus aminte la un moment dat că este grădinar şi merg să-i aranjeze grădina unui prieten, însă niciunul dintre ei nu a ştiut să spună unde anume se duc, sau unde stă prietenul cu grădina.

Se pare că spunea adevărul, pentru că la percheziţia maşinii, poliţiştii au descoperit echipamente de tuns iarba, şi diferite unelte pentru grădinărit.

Cei doi au fost cazaţi în arestul secţiei de Poliţie până se trezesc din beţie, iar maşina ar fi fost confiscată, precizează presa italiană.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Vicenza, italian ieșit din minți, și-a prins iubita româncă cu un dominican, s-a răzbunat crunt pe amândoi

Dan Barna recunoaște: «Tot mai mulţi români pleacă şi se stabilesc în afara graniţelor. Este cea mai mare dramă naţională din ultimii 30 de ani»