in

Vicenza, italian ieșit din minți, și-a prins iubita româncă cu un dominican, s-a răzbunat crunt pe amândoi

Un bărbat de 28 de ani, din Republica Dominicană, a ajuns de urgenţă la spitalul din Vicenza, după ce a fost bătut crunt de un italian de 55 de ani care îl acuza că i-a făcut avansuri iubitei sale, o româncă de 38 de ani.

Românca şi italianul trăiau de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste, iar bărbatul din Republica Dominicană se afla, iniţial, în cercul de prieteni al celor doi.

Totuşi, conform observator.tv, care citează presa locală italiană, povestea s-a transformat într-un adevărat coşmar după ce, într-o zi, italianul s-a întors mai devreme de la muncă şi şi-a găsit iubita în ipostaze intime cu bărbatul din Republica Dominicană.

Italianul a văzut negru în faţa ochilor şi a sărit cu pumnii şi cu picioarele pe bărbatul care are, aproximativ, jumătate din vârsta lui. Bărbatul din Republica Dominicană a ajuns la spital, cu răni grave, iar italianul a fost încarcerat, urmând să fie judecat pentru vătămare corporală.

Înainte de a ajunge după gratii, italianul a avut grijă să pună capăt relaţiei cu românca.

Cele două persoane vizate de furia italianului, respectiv românca şi bărbatul din Republica Dominicană, s-au apărut susţinând că nu este adevărat că între ei ar fi fost ceva şi că tânărul ar fi mers la româncă doar pentru a o ajuta să monteze nişte jaluzele.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tomac aruncă bomba: 30% din mandatele parlamentarilor ar trebui să fie deţinute de români din diaspora

Brescia, șofer român mort de beat, avea alcoolemie record, nici măcar nu-și amintea unde merge