in

Brindisi, îngrijitoare română salvată de bătrânul în vârstă de 91 de ani, pe care îl asista. Femeia a vrut să se sinucidă

O româncă în vârstă de 37 de ani, care lucra ca îngrijitoare la San Pietro Vernotico, comună din provincia Brindisi, regiunea Puglia, a încercat să se sinucidă din cauza unei decepții în dragoste. Din fericire, a fost salvată chiar de bătrânul de 91 de ani, pe care femeia ar fi trebuit să îl îngrijească.

Din ”îngrijit” s-a transformat în înger păzitor. Un bătrân asistat de o româncă a avut puterea și starea de spirit de a reacționa când a văzut-o pe femeia care trebuia să îl îngrijească că se afla pe podeaua locuinței, fără a reacționa în vreun fel. ”Badanta” înghițise un amestec de medicamente și în scurt timp a leșinat. Norocul ei a fost că bătrânul, deși se mișca destul de greu, a reacționat imediat.

Bătrânul a pus mâna pe telefon și a cerut ajutor la 118. Un echipaj de pe ambulanță a sosit în scurt timp la locuința bătrânului și i-a acordat primul ajutor femeii, apoi a transportat-o la spital unde a reușit să o salveze. În prezent, femeia se află în afara oricărui pericol.

Carabinierii au deschis o anchetă, iar din primele investigații rezultă că femeia ar fi încercat să își ia viața din cauza unor motive sentimentale.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Întors din Italia, s-a sinucis la Iași aruncându-se de pe un pasaj, avea buzunarele pline de bani

Primarul italian care a sărutat steagul românesc a semnat un acord de înfrățire a orașului său cu Piatra Neamț