in

Bătrân de 71 de ani acuzat de trei “badante” românce de hărţuire sexuală

Trei îngrijitoare românce îl acuză de viol pe S.F., un bătrân de 71 de ani din Ruffano (Lecce). Faptele s-au întâmplat în aprilie 2010. Acum bătrânul a fost trimis în judecată de procurorii din Lecce, scrie lecceprima.it.

Anul trecut, bătrânul le-a contactat pe cele trei românce (mamă, fiică şi nepoată) prin intermediul unui anunţ din ziar, spunând că le poate oferi de lucru ca îngrijitoare sau ca menajere.

Pe 10 aprilie când femeile au ajuns într-un hotel din Lecce, unde erau aşteptate de bărbatul de 71 de ani. Bărbatul le-a dus apoi la o casă de ţară, unde femeile ar fi trebuit să rămână pentru a lucra. În toată casa, însă, era un singur pat matrimonial. Aceasta ar fi fost scuza utilizată de bătrân pentru a dormi cu ele şi a profita de situaţie pentru a le pipăi şi hărţui. Una dintre femei a suferit un hematom la o coapsă, a cărei dovadă există datorită unei fotografii făcută de carabinieri.

Presupusele molestări ar fi continuat şi în următoarele două zile, până când femeile s-au adresat carabinierilor pentru a-l denunţa pe bătrân. Bărbatul este acuzat de viol şi leziuni personale. Procesul va începe pe 26 octombrie.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cătălin Predoiu, premier interimar: „Nu contează dacă mandatul meu va dura două ore, 24 de ore sau 24 de zile”

Maria, menajeră în casa unui conte la Veneţia: „Viaţa pe o altă planetă”