in

Bătrâni italieni şantajaţi de românce: „Sunt însărcinată, plăteşti!”

Un italian de 76 de ani din Vicenza s-a adresat unei agenţii matrimoniale, dar n-a avut noroc. În octombrie anul trecut, bătrânelul  s-a înscris la o agenţie matrimonială cu speranţa de a găsi o parteneră capabilă să-i stea aproape.

A dat în schimb peste o escroacă româncă care în numai câteva luni a reuşit să-i sustragă 33.000 de euro, scrie Corriere del Veneto. Lizica Marioara Mutu (foto), de 28 de ani, fără antecedente penale, a fost acum arestată în flagrant cu acuzaţia de înşelătorie agravată.

Femeia, rezidentă la Vicenza, l-a făcut să creadă că a rămas însărcinată şi presându-l în continuare ca să-şi asume responsabili – tăţile de tată, îi cerea bani cu insistenţă. Pensionarul, neştiind că ea avea deja un soţ şi un copil, a continuat să plătească. Escrocheria a fost descoperită de carabinieri care într-o seară, în parcarea unui supermarket din capitala provinciei, au văzut femeia urcând în maşina pensionarului: s-au pupat şi apoi ea a primit un plic alb.

Odată coborâtă din maşină, Mutu s-a dus pe jos la o altă fată, care a rezultat a fi o conaţională, şi acesta este momentul în care carabinierii au decis să intre în acţiune, oprind şi identificând cele două femei. Au descoperit astfel că plicul conţinea 4.500 de euro, în bancnote de 500 de euro. Anchetele ulterioare au făcut să iasă la iveală înşelătoria, cu presupusa sarcină care a fost exclusă.

Un alt pensionar, de data aceasta din Calabria, a fost şantajat de o româncă cu un video inexistent. Femeia i-a cerut în chirie un apartament ameninţându-l că-i va arăta soţiei imagini “compromiţătoare” ale vizitei sale.

Din acest motiv, Gina Elena Chilianu, de 25 de ani, a fost condamnată la 3 ani de detenţie pentru jaf şi extorcare. Acum, după ce sentinţa a devenit definitivă, a fost arestată de poliţie la Bagnara Calabria, pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Peste 60.000 de români au votat în străinătate”- date parţiale prezentate de ministrul Marga

Alungat din tabăra de la Mirandola: “Ne molestează copiii”