in

Burtone a bătut o altă femeie înainte de a o lovi pe Maricica

Alessio Burtone (foto) probabil putea fi reţinut înainte. Tânărul, aflat în închisoare pentru că pe 8 octombrie 2010 a lovit-o cu un pumn pe infirmiera româncă Maricica Hăhăianu cauzându-i decesul, a bătut o altă femeie, scrie TM News.

Pe 6 ianuarie 2010 a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe mama prietenei sale. Astăzi, 26 octombrie, femeia, o imigrantă din Peru de 55 de ani, împreună cu soţul, a compărut în faţa judecătorului monocrat Roberto Polella, de la a IX-a secţie penală. În acest al doilea proces, Burtone este acuzat de lovire şi ameninţări.

Mama prietenei din acea vreme a lui Burtone a declarat la proces: ”În acea seară, vâzând că fiica mea nu se mai întoarce acasă, şi având în vedere că nu răspundea la celular, am început să-i sun prietenele. Una dintre acestea mi-a indicat casa lui Alessio. Mama băiatului şi-a contactat fiul, care mi-a spus la telefon că nu trebuia să-mi permit să deranjez pe nimeni din familia lui. Dar eu eram îngrijorată. Îmi era teamă că fiicei mele, minoră, i se întâmplase ceva”.

În scurt timp, în aceeaşi seară, femeia s-a dus în locul de întâlnire al lui Alessio şi al fiicei sale, în apropierea staţiei de metrou Lucio Sestio.

”Imediat ce am ajuns, Alessio mi-a vorbit urât şi m-a lovit cu pumnii şi picioarele”. Numai intervenţia unui amic i-a permis femeii să se îndepărteze. ”Mă simţeam rău, mă dureau braţele, picioarele, zona pelviană. Era complet ieşit din minţi”.

După câteva ore Burtone, care este apărat de avocatul Fabrizio Gallo, s-a dus la locuinţa femeii şi a sunat la interfon pentru a întreba de fiică. ”I-am spus să plece, că nu vrem să avem nimic de-a face cu el. Când am coborât pentru a merge la Urgenţă şi la Comisariat, Burtone a venit înspre noi aruncând o rangă din fier care, din fericire, nu a lovit pe nimeni”.

Soţul femeii agresate a subliniat: ”Alessio era complet ieşit din minţi, era imposibil să avem o conversaţie normală în acea seară”.

Citeşte şi

Un an de la moartea Maricicăi Hăhăianu: Roma o comemorează pe asistenta româncă

Cazul Maricica Hăhăianu/ Tersigni (Fiamma Tricolore) cere “o placă în memoria fiecărui italian ucis de un român”

Avocatul familiei Hăhăianu pentru GR: “Maricica i-a cerut de câteva ori scuze lui Burtone” (Video)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vom adera la Schengen în 2012

Doping/ Culturist român condamnat pentru trafic de stupefiante: “Mi-am cumpărat nandrolon în România”