in

Doping/ Culturist român condamnat pentru trafic de stupefiante: “Mi-am cumpărat nandrolon în România”

Este prima arestare la Verona pentru posesia de nandrolon, o variantă a testosteronului, foarte utilizat de cei care frecventează sălile de sport. Substanţa dopantă a fost inserată în iunie anul trecut în tabelul stupefiantelor.

Claudiu Ştefan, fost culturist român de 31 de ani, a încălcat noua normativă şi sâmbătă, 8 octombrie, a fost arestat cu acuzaţia de deţinere în scop de trafic a 48 de fiole de nandrolon, scrie L'Arena.

La încheierea procesului, Ştefan s-a ales numai cu două zile de detenţie în celula de siguranţă a carabinierilor din Villafranca, fiind eliberat pe 10 octombrie. La încheierea procesului cu procedură rapidă, a încheiat un acord pentru un an de închisoare cu suspendarea pedepsei.

Fostul culturist s-a apărat, susţinând că acele fiole le utiliza pentru a se menţine în formă având în vedere pasiunea sa pentru culturism. Şi-a făcut un stoc în unul dintre recentele voiaje ale sale în România, pentru că acolo o fiolă costă 4 euro, faţă de 16 în Italia. Nu avea, aşadar, nicio intenţie să le vândă.

Carabinierii l-au arestat pe Ştefan în timp ce se ducea la o sală de sport din Villafranca. A fost suficient un control în maşină sale pentru a se descoperi cele 48 de fiole de nandrolon. A fost arestat cu acuzaţia de trafic de stupefiante. Pedeapsa a fost supendată pentru că Ştefan nu are antecedente penale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Burtone a bătut o altă femeie înainte de a o lovi pe Maricica

New York/ “Carul cu boi” de Nicolae Grigorescu, vândut pentru 104.000 de dolari la licitaţie