in

Cadavre în portbagaj, doi români executaţi la Reggio Calabria

Împuşcaţi, apoi puşi în portbagajul unei maşini care ar fi trebuit să ajungă în mare. O execuţie în bună regulă. Victimele execuţiei, doi români, un bărbat şi o femeie, a căror identitate nu a fost încă dată publicităţii.

Cele două cadavre au fost descoperite în această dimineaţă, 2 octombrie, în portbagajul unei maşini abandonate pe pontonul San Gregorio, la Reggio Calabria.

Descoperirea a fost făcută de poliţişti, după ce un pescar a semnalat prezenţa maşinii pe ponton. Maşina, o Alfa Romeo 156, rezultă înregistrată pe numele bărbatului împuşcat, un cetăţean român de 28 de ani.

Potrivit „La Repubblica”, la nivelul capului bărbatului, criminaliştii au găsit o rană care nu este compatibilă cu un proiectil.

Aceasta îi face pe investigatori să considere că bărbatul a fost întâi ameţit cu o lovitură în cap, apoi a fost ucis împreună cu femeia, cu gloanţe în spate, la genunchi şi la cap.

După execuţie, asasinii au pus cadavrele în portbagaj şi au dus maşina pe ponton, cu intenţia de a şterge urmele.

Au încercat să împingă maşina în mare, dar Alfa 156 a rămas suspendată pe marginea pontonului.La faţa locului a fost găsit o rangă care a fost utilizată ca pârghie. Poate sosirea cuiva i-a făcut pe asasini să fugă.

Cele două victime au 28, respectiv 35 de ani, pentru moment nu au fost găsite antecedente pe numele lor. Poliţia a stabilit că femeia, până la ora 20 aseară cel puţin, era vie. Se presupune deci că omorul a avut loc noaptea trecută.

Au furat pe teritoriul mafiei, români „pedepsiți” la Palermo

Români în vizor/ Execuţie în stil mafiot şi o maşină încendiată intenţionat

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, noi proteste pentru Roşia Montană: „Veniţi cu sticle umplute cu pietricele!”

Asociații românești din Italia prezente în Senatul României pentru susținerea proiectului de modificare a legii adopțiilor internaționale