in

Cadavrul din Santa Croce este al unei românce, femeia avea 36 de ani

Carabinierii de la unitatea din Ragusa au comunicat, după anchete complexe, că au identificat corpul unei femei găsit în stare de descompunere pe 27 septembrie în spatele unei vile de lângă terenul sportiv comunal din Santa Croce Camerina (Ragusa, Sicilia).

Autopsia a permis să se stabilească doar că era vorba de o femeie.


Carabinierii au analizat telefonul mobil găsit lângă corp. De la acest indiciu au fost demarate anchetele care s-au concentrat pe comunitatea română din localitate. Anchetatorii l-au audiat pe un agricultor local, patron al unei firme agricole situată la mică distanță de locul în care a fost găsit cadavrul, care ar fi putut să-i fi dat de lucru femeii. De la acesta carabinierii au ajuns la doi frați români, ambii agricultori și rezidenți la Acate, care au avut cunoștință directă cu o femeie acum de negăsit.

Româncă înjunghiată și apoi abandonată de un italian în Sicilia

Unul dintre cei doi frați a achiziționat un telefon mobil și a stipulat un contract de telefonie mobilă în contul acestei femei, și aceasta muncitoare agricolă, care și-a pierdut celularul și documentele. și tocmai telefonul mobil găsit lângă cadavru, s-a stabilit, era cel înregistrat pe numele românului.

De aici militarii de la unitatea carabinierilor din Ragusa au ajuns la numele unei femei românce, Lăcrămioara, de 36 de ani, care se pare că are doi fii în Italia, unul în Sicilia, Cătălin, de 18 de ani, și celălalt în Lombardia.

Cadavrul unui român, descoperit pe un câmp la Verona

Carabinierii caută fiii cu scopul de a le compara AND-ul cu cel al cadavrului, actualmente îngropat fără identitate la cimitirul din Santa Croce Camerina.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, urmărit de poliție, a avut un accident mortal

Românii din Italia au trimis acasă 810 milioane de euro