in

Cadavrul fără o mână al unui șofer român, găsit pe o plajă din Tarquinia

Cadavrul găsit pe plaja din Spinicci în această dimineață este al unui șofer de camion român. El dispăruse de pe un feribot care venea din Barcelona cu escală la Civitavecchia. Corpul era descompus, fără un braț și practic de nerecunoscut. Dintr-o examinare externă inițială a cadavrului, în stare avansată de descompunere, s-a exclus imediat că ar putea fi ecuadorianul care a căzut ieri seară în mare de pe vasul MSC Musica cu destinația Genova.

Anchetatorii de la secția de poliție Tarquinia au efectuat primele cercetări și au găsit portofelul bărbatului în buzunarul din spate al pantalonilor. S-a descoperit astfel că acesta era șoferul de camion de origine română care a dispărut de pe feribotul care venea din Barcelona spre Civitavecchia.

Descoperire macabră: cadavrul unei femei găsit după cinci ani de la deces, cineva îi încasa pensia

Anchetatorii au aflat imediat că a căzut de pe acea navă. Când feribotul a acostat în Civitavecchia, camionul a rămas închis în depozit. Nu era nicio urmă de proprietar și, prin urmare, a fost îndepărtat. Din investigațiile efectuate în acele ore reiese că la bord ar fi existat o ceartă sau încăierare. Sunt ipoteze și zvonuri care s-au răspândit în port, scrie etrurianews.it.

Săpături ale poliției în Calabria, se caută cadavrul unui cetățean român ucis de Mafie

Cadavrul a fost ridicat de Parchetul Civitavecchia care a dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzelor morții. Nu există niciun mister despre membrul lipsă. Starea de descompunere și peștii au făcut ca membrul să se desprindă. Acum au început investigațiile pentru a înțelege dacă există altceva în spatele acestei morți sau dacă ar putea fi o sinucidere sau o stare de rău.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Concurs extraordinar pentru tineri români talentați la Vatican. Înscrieri până în 30 iunie

rares bogdan

Sub conducerea sa, Rareș Bogdan a îngropat filiala PNL Diaspora, la europarlamentare nu a adunat nici 10% din voturi