in

Cagliari, româncă de 50 de ani, omorâtă în casa ei, înjunghiată de 35 de ori

O româncă în vârstă de 50 de ani a fost găsită moartă în apartamentul ei, concluzia investigatorilor după primele cercetări fiind aceea că femeia a fost înjunghiată, scrie lanuovasardegna.it.

Femeia găsită moartă în casa ei, situată în via della Musica, Sant’Elena, orașul Cagliari, a fost ucisă. Investigațiile efectuate de carabinieri confirmă prima ipoteză: românca de 50 de ani a fost ucisă în dormitor, înjunghiată de mai multe ori. 

Românul care a vrut să-i dea foc patronului său la Cagliari a murit din cauza arsurilor

Sora victimei a chemat carabinierii

Sora victimei nu a reușit să ia legătura cu ea timp de trei zile și a sunat la carabinieri. La fața locului împreună cu militarii Companiei și ai Stației Quartu au intervenit pompierii și, deschizând ușa, au găsit cadavrul.

În fața judecătorului de cercetare preliminară, Sandro Sarais, în vârstă de 56 de ani, a rămas în tăcere. A fost arestat cu acuzația de ucidere a partenei sale Mihaela Kleics, în vârstă de 50 de ani, de origine română, în locuința acesteia din Quartu Sant’Elena.

Partenera lui Sarais a fost găsit moartă în casa unde locuiau împreună: femeia a fost înjunghiată de 35 de ori. Cercetările carabinierilor încearcă să reconstituie în detaliu relațiile dintre cei doi, cu ajutorul mărturiilor vecinilor care au semnalat numeroase certuri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4]

Presa italiană fierbe: „Jurnalistă Rai SECHESTRATĂ la București, eliberată după 9 ore”

marocan arestat la Roma pentru dubla crimă de la Iași

Marocanul acuzat de dubla crimă de la Iași, prins la Roma