in

Românul care a vrut să-i dea foc patronului său la Cagliari a murit din cauza arsurilor

Românul de 50 de ani internat în centrul de arși, care încercase să-i dea foc patronului unui bar din Cagliari, a murit ieri, luni 27 septembrie, la Sassari.

Bărbatul, pe nume Constantin Ceoclu, era internat de trei zile la centrul de arși din Sassari, dar din cauza arsurilor severe din cea mai mare parte a corpului său, inima i-a încetat să mai bată.

Alertă la Cagliari

Vinerea trecută, bărbatul a vrut să-i dea foc proprietarului unui bar din Assemini, pentru că acesta nu l-ar fi plătit pentru munca efectuată.

În timpul acțiunii, înarmat cu o găleată de benzină și o brichetă, s-a incendiat singur și a suferit arsuri grave. A fost salvat de un polițist, la rândul lui grav afectat de flăcări.

Atât agentul, cât și românul de 50 de ani, după o vizită la spitalele din Cagliari – Brotzu și Policlinico – au fost transferați la centrul de arși din Sassari.

Din păcate, în ciuda tuturor încercărilor medicilor, românul de 50 de ani a decedat în această după-amiază. Agentul de poliție este încă internat la Sassari: nu este în pericol de viață, dar condițiile sale rămân grave, informează Ansa.

Un român a încercat să incendieze un bar la Cagliari, un polițist a intervenit: amândoi la spital cu arsuri

foc bar Cagliari

Român cu o găleată de benzină

Vineri dimineață, în jurul orei 6.30, românul a sunat la 113 raportând că se duce la un cunoscut bar din Assemini (în via Carmine) pentru a-i da foc titularului, care nu voia să-i plătească salariul. Românul muncise la acel bar, dar nu și-a primit banii.

Centrul de operațiuni a trimis un echipaj de doi operatori la fața locului și, în același timp, l-a avertizat pe proprietarul localului în legătură cu ceea ce se întâmplă, pentru a evita consecințe mai grave.

La sosirea lor, polițiștii l-au văzut pe bărbatul așezat pe o bancă, foarte agitat psihologic, cu o găleată de benzină așezată lângă picioare.

Cei doi agenți au încercat printr-o lungă muncă de convingere să-l facă pe om să renunțe la realizarea gestului său, dar fiecare încercare a fost în zadar.

Bărbatul, cu un gest neașteptat, a declanșat o scânteie care a dat naștere unei flăcări care l-a învăluit. În același moment, un agent s-a repezit fără ezitare în direcția bărbatului, în încercarea de a stinge flăcările, rămânând în același timp implicat. Ambii au ajuns la spital cu arsuri grave.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
certificat verde personal medical

Certificatul verde, obligatoriu pentru medicii din România: „De ce nu ne strâng în ţarcuri?”

Primul judecător de origine română din Italia: este o femeie care a studiat la Torino