in

Un român a încercat să incendieze un bar la Cagliari, un polițist a intervenit: amândoi la spital cu arsuri

Incidentul a avut loc din Assemini, în zona metropolitană Cagliari.

Un tânăr agent al poliției din Cagliari a fost transportat la spital cu cod roșu în urma arsurilor raportate în această dimineață, în timp ce împreună cu un coleg încerca să oprească un român să dea foc unui bar.

Incidentul a avut loc în via Carmine din Assemini, în orașul metropolitan Cagliari.

La 113 ani a venit un apel de la un român pe nume Constantin Ceoclu, care se afla lângă un bar cu o găleată plină cu benzină și cu o brichetă în mână.

În această dimineață, în jurul orei 6.30, românul a sunat la 113 raportând că se duce la un cunoscut bar din Assemini (în via Carmine) pentru a-i da foc titularului, care nu voia să-i plătească salariul. Românul muncise la acel bar, dar nu și-a primit banii.

Centrul de operațiuni a trimis un echipaj de doi operatori la fața locului și, în același timp, l-a avertizat pe proprietarul localului în legătură cu ceea ce se întâmplă pentru a evita consecințe mai grave.

Gest nebunesc al unui român din Italia, a dat foc la apartamentul în care locuia cu soția, apoi a dispărut

La sosirea lor, polițiștii l-au văzut pe bărbatul așezat pe o bancă (în vârstă de 50 de ani din România), foarte agitat psihologic, cu o găleată de benzină așezată lângă picioare.

Cei doi agenți au încercat printr-o lungă muncă de convingere să-l facă pe om să renunțe la realizarea gestului său, dar fiecare încercare a fost în zadar.

Bărbatul care ținea o brichetă, cu un gest brusc și neașteptat, a declanșat o scânteie care a dat naștere unei flăcări care l-a învăluit. În același moment, un agent s-a repezit fără ezitare în direcția bărbatului, în încercarea de a stinge flăcările, rămânând în același timp implicat.

Celălalt operator, folosind mai întâi extinctorul din mașina de serviciu și apoi un hidrant dintr-o cameră din apropiere, a reușit să reducă flăcările eliberând colegul rănit de îmbrăcăminte, pentru a limita consecințele mult mai grave.

La fața locului, personalul de la 118 angajați a acordat primul ajutor celor doi răniți și apoi l-au transferat pe polițist la Spitalul Universitar Monserrato și pe român la „Brotzu” în cod roșu.

În cursul dimineții, polițistul a fost transferat ca măsură de precauție la Centrul de Arsuri Majore al Spitalului Civil Santissima Annunziata din Sassari, scrie castedduonline.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]
italieni brasov covid

Italieni care nu vor să se vaccineze, SE MUTĂ ÎN ROMÂNIA: ”Acolo nu există restricţii de niciun fel”

AEP LOCALE ITALIA

121 de cetăţeni români, rezidenţi în Italia, au intrat în bătălia pentru un loc în consiliile locale