in

Italieni care nu vor să se vaccineze, SE MUTĂ ÎN ROMÂNIA: ”Acolo nu există restricţii de niciun fel”

Incredibil, dar adevărat! În plină pandemie de COVID-19, tot mai mulți italieni părăsesc Peninsula și vin în România, nemulţumiţi de faptul că autoritățile din țara lor îi constrâng să se vaccineze.

Pentru a scăpa de obligativitatea prezentării certificatului verde, care va intra în vigoare la jumătatea lunii octombrie și va fi valabilă pentru toate sectoarele de activitate, 12 italieni, cei mai mulți dintre ei antrepenori, au mers la o agenție de turism din oraşul Pisa, regiunea Toscana, și și-au rezervat bilete doar pentru dus cu destinaţia România.

Certificatul verde a încins spiritele în Parlament. Şoşoacă: “Asta e dictatură!”

“Cererea pentru unele zboruri doar dus m-a alarmat. Nu mi-a venit să cred”, a spus Vanessa Piampiani, proprietara agenţiei de turism Kantika Travel din Pisa, potrivit La Nazione, citată de stirileProTV.

“O femeie în vârstă de vreo 40 de ani s-a prezentat şi mi-a cerut informaţii pentru a rezerva câteva zboruri doar dus către oraşul Braşov, din Transilvania. Clienta mi-a explicat că face parte dintr-un grup care se organizează să părăsească Italia. Mi-a spus că această decizie a fost luată pentru a evita vaccinarea şi pentru a nu fi nevoiţi să se supună obligaţiei de a deţine un Green Pass”, a mai afirmat aceasta.

Iniţial, cei 12 italieni intenţionau să se mute în Anglia dar, în urma restricţiilor impuse de guvernul britanic, aceștia și-au îndreptat atenţia spre Europa de Est. În cele din urmă, ei au ales România.

Italienii sunt convinși că în țara noastră revenirea la normalitate se va face în curând.

“Am încercat să-i explic clientei mele că oraşul Braşov are şi aspectele sale negative, iarna este dură şi temperatura scade sub zero grade”, a mai sus Vanessa Piampiani.

În ciuda avertismentului primit din partea proprietarei agenției de turism, cei 12 italieni vor pleca spre Braşov până la sfârşitul acestei luni. Ei văd România ca pe ”o ţară în care nu există restricţii de niciun fel.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Vicenza, circula cu bicicleta cu 50 km pe oră, româncă AMENDATĂ cu 7.000 de euro

foc bar Cagliari

Un român a încercat să incendieze un bar la Cagliari, un polițist a intervenit: amândoi la spital cu arsuri