in

Vicenza, circula cu bicicleta cu 50 km pe oră, româncă AMENDATĂ cu 7.000 de euro

Mergea cu o viteză amețitoare pe pista ciclabilă, cu 50 km pe oră cu o bicicletă modificată: o româncă a fost amendată cu 7 mii de euro la Creazzo, în provincia Vicenza.

De fapt femeia își făcuse un fel de „motocicletă” artizanală: a luat amenda maximă și vehiculul a fost confiscat.

Româncă de 50 de ani, îngrijitoare în Veneto, s-a izbit cu bicicleta în maşina poliţiei: ”Era atât de beată că nu vedea când îi făceau semne să oprească”

O patrulă a poliției locale a văzut o bicicletă cu adevărat neobișnuită, neagră, frumoasă, care mergea foarte rapid, în ciuda faptului că persoana de pe șa nu mișca deloc pedalele.

Cu siguranță nu era o bicicletă electrică normală, ci ceva mai artizanal și potențial periculos.

Agenții au oprit-o apoi pe B.G., în vârstă de 55 de ani, o femeie de naționalitate română cu domiciliul în localitate.

Din primele investigații a reieșit că pe cadrul unei vechi mountain bike, remodelate și „revizuite”, a fost montat un sistem electric pentru a transforma bicicleta normală într-una electrică.

În coș, poziționat în spatele scaunului, a fost instalat un transformator care, printr-un fir, a fost conectat la baterie.

Accelerația și un mecanism rudimentar pentru schimbarea vitezelor au fost instalate pe ghidon, care conținea, de asemenea, un contor de parcurs care a marcat deja 70 km parcurși.

Pe scurt, o mică și artizanală capodoperă a ingineriei mecanice, dar păcat că a fost absolut interzisă.

Verona, șofer român mort de beat, a adormit la volanul unui TIR. A intrat în viteză într-o benzinărie…

Vehiculul a fost transportat la un atelier specializat care, prin analize și verificări, a confirmat că nu mai este un velociped normal și că a fost transformat. Bicicleta avea trei trepte de viteză și cea mai rapidă îi permitea șoferului să ajungă la 53 de kilometri pe oră.

Pe scurt, un vehicul riscant, deoarece frânele nu fuseseră adaptate la viteza „hibridului”, ci rămăseseră cele ale unei biciclete normale.

Când agenții i-au cerut proprietarei explicații, a fost foarte surprinsă: „Este o bicicletă electrică normală, ca atâtea pe care le vedeți în jur”, a spus ea.

Dar modificarea a costat-o scump, deoarece au fost constatate numeroase încălcări ale normelor de trafic.

Vehiculul a fost confiscat și B.G. a fost amendată pentru conducerea fără permis, fără asigurare, fără plăcuță de înmatriculare, lipsa înmatriculării și neutilizarea căștii.

Pe scurt, va trebui să plătească un total de penalități de până la 7 mii de euro.

În plus, agenții efectuează în aceste zile verificări pentru a ajunge la identitatea autorului modificării, scrie Il Giornale di Vicenza.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
iohannis sorinel pustiu

Klaus Iohannis și manelistul Sorinel Puștiu, fotografie împreună la New York. „Şi-a făcut reclamă cu tine!”, spun fanii

italieni brasov covid

Italieni care nu vor să se vaccineze, SE MUTĂ ÎN ROMÂNIA: ”Acolo nu există restricţii de niciun fel”