in

Româncă de 50 de ani, îngrijitoare în Veneto, s-a izbit cu bicicleta în maşina poliţiei: ”Era atât de beată că nu vedea când îi făceau semne să oprească”

O badantă româncă în vârstă de 50 de ani s-a izbit într-o maşină de poliţie, în localitatea Castelfranco, din provincia Treviso, regiunea Veneto. Potrivit Il Gazzettino, femeia mergea pe bicicletă pe contrasens şi a intrat în sensul giratoriu fără să se asigure. Poliţiştii au descoperit că băuse alcool.

Accidentul a avut loc duminică în jurul orei 18.30 în sensul giratoriu dintre Borgo Montegrappa și via Damini, exact când trecea o patrulă a poliției locale, ce efectua verificări de rutină pe teren. Agenții au observat imediat mersul în zig-zag și incert al femeii care se punea în pericol atât pe ea, cât și pe automobiliştii care încercau să o evite.

Patrula a încercat imediat să îi facă semn pentru a opri, dar ”femeia era atât de beată încât nu a observat nimic şi a continuat să pedaleze, ținându-se precar pe șaua bicicletei”, scrie presa italiană. Patrula a fost astfel obligată să se oprească puțin mai departe pentru a asigura traficul și a opri femeia.

Dar, ea a continuat până când s-a izbit literalmente de mașina poliției locale. Femeia a căzut la pământ, fără a fi rănită, dar s-a văzut imediat că se afla într-o stare de ebrietate avansata.

Prin urmare, agenții au decis să o supună unui test de etilotest însă femeia de 50 de ani a refuzat și imediat a fost depusă o plângere pentru refuzul de a fi supusă testului. Şi cum acest lucru nu ar fi fost suficient, va trebui să plătească și daunele cauzate vehiculului poliției locale: o lovitură și câteva zgârieturi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Danemarca suspendă administrarea AstraZeneca: „Cazuri grave de cheaguri de sânge”

Șoc la Ladispoli, bătrâna concediază îngrijitorul, care dă foc casei, de ciudă