in

Șoc la Ladispoli, bătrâna concediază îngrijitorul, care dă foc casei, de ciudă

O femeie în vârstă din Ladispoli a riscat să moară acasă după ce îngrijitorul a încercat să-i dea foc apartamentului.

Îngrijitorul de 33 de ani, de origine braziliană, a fost arestat de carabinierii companiei Civitavecchia, care au intervenit pe 9 martie.

Este ora 18.30 când un bărbat intră într-o casă din via Palermo, în Ladispoli. Are o ceartă cu proprietara casei. Fusese angajat de câteva zile ca îngrijitor, dar ea vrea să îl dea afară.

Bărbatul nu acceptă demiterea. Și astfel apare o ceartă și bărbatul începe să arunce obiecte de diferite feluri din apartament, lovind mașinile parcate pe stradă. Vecinii sună imediat la poliție.

Când carabinierii ajung la fața locului, aceștia intră imediat în apartament. În casă găsesc femeia, grav bolnavă și incapabilă să meargă, și pe fiica ei de 62 de ani. Ambele sunt panicate, de asemenea, pentru că bărbatul a aprins un foc în baie.

Militarii au stins imediat flăcările și l-au blocat pe brazilian, care a fost dus imediat la închisoarea Rebibbia, potrivit Il Messaggero.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă de 50 de ani, îngrijitoare în Veneto, s-a izbit cu bicicleta în maşina poliţiei: ”Era atât de beată că nu vedea când îi făceau semne să oprească”

Teroare în Italia, un polițist și un militar morți după vaccinul AstraZeneca, procurorii au deschis dosare pentru OMOR. AIFA a suspendat inocularea cu dozele din acest lot