in

Gest nebunesc al unui român din Italia, a dat foc la apartamentul în care locuia cu soția, apoi a dispărut

Scene halucinante petrecute în Italia, acolo unde un român în vârstă de 50 de ani a dat foc apartamentului în care locuia cu soția sa. În timpul incendierii apartamentului, femeia se afla în casă. Bărbatul a fugit imediat după ce a recurs la teribilul gest. 

Incendiul a avut loc cu două zile în urmă, în plină zi, într-un apartament situat într-o clădire cu trei etaje din Sottomarina, în zona Via San Marco.

Italia, româncă bătută fără milă, se afla la cumpărături într-un supermarket. ”A leșinat după al doilea pumn și nu-și mai amintește nimic”

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, soția bărbatului care a provocat incendiul reușind să iasă la timp din clădire.

Românul de 50 de ani a fugit ca să scape de poliție. Vecinii spun că acesta ar fi amenințat de mai multe ori că va da foc locuinței, doar că de data asta a și trecut la fapte. 

La fața locului au fost trimise două mașini de pompieri și 10 operatori. Aceștia au limitat extinderea flăcărilor care se manifestau violent la etajul al doilea al imobilului, reușind să evite un incendiu generalizat al întregii clădir

Cu toate astea, trei familii au rămas fără un acoperiș deasupra capului, relatează Știri Diaspora.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Trei români afectați de explozia de la Torino, unul în stare gravă, Consulatul General în contact cu familiile lor

Medic român, în vizită la Florența: ”Se simte ca autoritatea funcţionează, oamenii respectă regulile, autorităţile iau decizii serioase, cel puţin din punctul de vedere al pandemiei”