in

Italia, româncă bătută fără milă, se afla la cumpărături într-un supermarket. ”A leșinat după al doilea pumn și nu-și mai amintește nimic”

O româncă stabilită în Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a fost bătută fără milă, în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket, de către un necunoscut. Deşi erau mai mulţi oameni în magazin nimeni nu a intervenit să o ajute.

Incidentul s-a produs în localitatea Gallarate, din regiunea Lombardia, sâmbătă dimineaţă. Femeia se afla la cumpărături în momentul în care un necunoscut s-a apropiat de ea şi a început să îi facă avansuri.

Pentru că aceasta l-a refuzat, individul a urmărit-o până la casele de marcat şi a început să o lovească cu pumnii.

Italia, tânăr de 22 de ani, și-a tatuat pe braţul stâng codul QR de la certificatul de vaccinare: . ”Este original, îmi place să fiu diferit”

„Ce drăguță ești”, îi spunea bărbatul printre rafturile de la capătul culoarelor supermarketului. Femeia s-a speriat și s-a îndreptat către ieșire. Aici a cerut ajutor casierilor, dar la scurt timp după aceea i s-a alăturat bărbatul (descris ca italian, cu înălțime medie, ochi închiși la culoare). 

”A ajuns la ea și a început să o bată”, spune avocatul Pietro Romano, care reprezintă victima. ”Clienta mea a leșinat după al doilea pumn și nu-și mai amintește nimic”.

Deşi erau mai mulţi oameni în magazin nimeni nu a intervenit să o ajute. Abia după ce agresorul a fugit, un angajat a sunat la 112 şi românca a fost transportată la spital.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stat de vorbă cu martorii şi au găsit mai multe probe, printre care şi ceasul agresorului, care cel mai probabil i-a căzut în timpul altercaţiei.

„Am cerut să se ia măsuri atât împotriva agresorului, cât şi împotriva reprezentanţilor respectivului supermarket. Clienta mea a cerut ajutorul angajaţilor de la casa. Aceştia i-au chemat pe cei care se ocupă cu paza şi cu toate acestea nimeni nu a intervenit.”, a declarat avocatul româncei pentru publicaţia varesenews.it, citată de observatornews.ro.

În urma mediatizării evenimentul în presa din Italia, supermarketul a transmis printr-un comunicat că regretă cele întâmplate şi că a pus la dispoziţia poliţiei imaginile de pe camerele de supraveghere pentru ca anchetatorii să îl poate identifica cât mai repede pe agresor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4.2]

Bărbatul care duminică noapte și-a ucis fosta iubită pe malul mării din Aci Trezza a fost găsit spânzurat

Fetița rănită grav în accidentul de la Cluj, cu microbuzul care se întorcea din Italia, a murit. ”Ești înger acum, vei dansa în rai”