in

Italia, tânăr de 22 de ani, și-a tatuat pe braţul stâng codul QR de la certificatul de vaccinare: . ”Este original, îmi place să fiu diferit”

Un tânăr italian de 22 de ani a decis să îşi tatueze pe braţul stâng codul QR de la certificatul de vaccinare. Practic, când este scanat, tatuajul cu codul QR arată paşaportul verde Covid-19.

Andrea Colonnetta, din Reggio Calabria, va trebui doar să arate braţul stâng la intrarea în diverse locuri, cum ar fi restaurante sau săli de cinema, pentru a dovedi că este vaccinat. „Este original, îmi place să fiu diferit”, a declarat tânărul pentru Corriere della Calabria.

Părinţii săi nu au fost la fel de entuziasmaţi. „M-au încurajat…dar să fiu mai puţin impulsiv şi să mă gândesc mai bine înainte de a acţiona”, a explicat el.

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori, Gabriele Pellerone, care are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, a tatuat fidel codul QR. Un video postat pe TikTok de el îl arată pe tânăr pregătindu-se să intre la un restaurant McDonald şi ridicându-şi braţul pentru a-şi scana codul QR. Însă filmuleţul se încheie subit, fără să aflăm dacă Andrea a reuşit să-şi cumpere un Big Mac.

Autoritățile italiene vor ca turiștii să plătească dacă vizitează Veneția, iată ce taxe se vor aplica

Pe reţelele de socializare, cei care urmăresc postările tânărului i-au transmis acestuia să nu uite că acest cod este valabil 9 luni.

Paşaportul verde COVID-19 a fost introdus pentru prima dată în Italia în iunie pentru a facilita călătoriile în Europa, pentru a permite oamenilor să participe la evenimente mari şi nu numai.

Încă de la începutul lunii august, paşaportul a fost impus pentru cei care vor să mănânce în interiorul restaurantelor şi este esenţial pentru accesul în muzee, la piscine, cinematografe, săli de sport şi multe alte obiective, servicii publice sau evenimente.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sicilia, tânără de 26 de ani, împușcată în cap în timp ce se plimba cu prietenii pe faleză: ”Absurd să moară așa, avea toată viața înainte”

Școlile se redeschid în Italia: masca obligatorie, test COVID la fiecare 48 de ore pentru nevaccinați, sedințe online cu părinții