in

Sicilia, tânără de 26 de ani, împușcată în cap în timp ce se plimba cu prietenii pe faleză: ”Absurd să moară așa, avea toată viața înainte”

Crimă înfiorătoare, noaptea trecută, pe faleza din Aci Trezza, un oraș din Sicilia, sudul Italiei, aflat pe coasta Mării Ionice. O tânără de 26 de ani şi-a găsit sfârşitul sub ochii prietenilor ei, ucisă cu mai multe focuri de armă.

„Am crezut că sunt focuri de artificii. Mi-am dat seama abia după aceea că erau focuri de armă. Absurd să moară așa, avea toată viața înainte”, a declarat o rezidentă, potrivit Catania Today. citată de observatornews.ro.

Au fost scene de groază, în miez de noapte, pe malul mării, pe faleza din Aci Trezza. Vanessa Zappalà, o tânără de 26 de ani din Trecastagni, Catania, se plimba pe jos cu prietenii când s-a produs nenorocirea.

Catania, sfârşit crunt pentru un băieţel român paralizat: a murit după ce propria mamă l-ar fi lăsat în soare, ore în şir

Mai multe focuri de armă trase spre grupul de amici au răpus-o instantaneu pe fată, unul dintre gloanţe lovind-o în zona capului. Tânăra a murit pe loc, în timp ce un alt băiat a fost împuşcat în spate, potrivit La Repubblica. Acesta din urmă este, din fericire, în afara pericolului.

Vezi AICI video de la locul tragediei.

Momente dramatice pe care martorii le-au povestit carabinierilor. Imediat, poliţiştii au plecat în căutarea criminalului, suspectul principal fiind fostul iubit al fetei.

Vanessa a fost ucisă puţin după ora 3. Tânăra de 26 de ani şi fostul ei iubit avuseseră o relaţie complicată, presărată cu gelozii, despărţiri, împăcări şi violenţe. Fata fusese atacată de mai multe ori, aşa că a fost nevoită să ceară ajutorul autorităţilor.

Când s-a produs tragedia, tânărul era supus interdicției de a se apropia de Vanessa.

Operaţiunile sunt în continuare în plină desfăşurare, imagini ale presuspusului criminal fiind distribuite în toată zona.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 25 In medie: 3.8]

Școala de vară de la Rignano Flaminio: ”Copilul trebuie să-și cunoască țara și istoria”

Italia, tânăr de 22 de ani, și-a tatuat pe braţul stâng codul QR de la certificatul de vaccinare: . ”Este original, îmi place să fiu diferit”