in

Bărbatul care duminică noapte și-a ucis fosta iubită pe malul mării din Aci Trezza a fost găsit spânzurat

Antonino Sciuto, Tony cum îi spuneau prietenii, bărbatul care duminică noapte și-a ucis fosta iubită pe malul mării din Aci Trezza (CITIȚI AICI), un oraș din Sicilia, sudul Italiei, a fost găsit spânzurat. Carabinierii au descoperit trupul neînsufleţit al tânărului într-o fermă din Trigona. 

„Nu-ți face griji, nu îmi va face rău, e doar gelos …”. Sunt cuvintele cu care Vanessa Zappalà, o fată de 26 de ani, a încercat să-și linitească prietena îngrijorată de comportamentul fostului iubit al tinerei, Antonino Sciuto, care nu i-a dat pace fetei nici după ce au încheiat relația, scrie observatornews.ro.

Doar că a fost o presupunere total greşită.

Sicilia, tânără de 26 de ani, împușcată în cap în timp ce se plimba cu prietenii pe faleză: ”Absurd să moară așa, avea toată viața înainte”

Tânărul de 38 de ani, un dealer auto din San Giovanni La Punta, a ucis-o pe fată duminică noapte, trăgând asupra ei șase focuri de armă. S-a întâmplat în jurul orei 3.00, pe malul mării, pe faleza din Aci Trezza, în Italia. Vanessa Zappalà se plimba împreună cu doi prieteni când s-a produs nenorocirea. Când l-a văzut venind cu maşina, Vanessa a încercat să fugă, dar a fost în zadar.

Antonino Sciuto şi-a descărcat arma, unul dintre gloanţe lovind-o pe fată în zona capului. Tânăra a murit pe loc, iar o altă persoană din grup a fost împuşcată în spate, însă nu este în pericol de a-şi pierde viaţa.

Șocați, prietenii Vanessei au sunat la 112, iar carabinierii au reconstituit imediat dinamica tragediei şi au pornit în căutarea principalul suspect, care a fugit imediat după atac.

Imagini ale presuspusului criminal au fost distribuite în toată zona.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3]

Interpelare în Parlament după un articol din Gazeta Românească: ”Iată problemele de la Consulatul din Milano care trebuie rezolvate în cel mai scurt timp”

Italia, româncă bătută fără milă, se afla la cumpărături într-un supermarket. ”A leșinat după al doilea pumn și nu-și mai amintește nimic”