in

Camionagiu român de 36 de ani, arestat la Chieti, își viola fiica vitregă în vârstă de 13 ani

Un bărbat a fost arestat pentru violarea fiicei sale vitrege de 13 ani la Lanciano (Chieti). Potrivit unor informații, tatăl vitreg avea obiceiul de a intra în patul fetiței pentru a abuza de ea. Faptele au ieșit la iveală în ultimele săptămâni, când minora a povestit totul mamei. Anchetele efectuate de procuratură au confirmat acuzațiile victimei, astfel bărbatul a fost arestat.

Arestatul este un camionagiu român de 36 de ani. Acuzația este de viol agravat în formă continată asupra fiicei vitrege. Faptele datează din decembrie anul trecut.

Potrivit acuzării, tatăl vitreg, care conviețuia de 12 ani cu mama naturală a fetiței, a început să-și îndrepte atenția asupra fetei pe timpul sărbătorilor de Crăciun: abuzând de inferioritatea fizică și psihică a fetiței, a practicat de mai multe ori cu ea acte sexuale.

Abuzurile ar fi continuat până în martie: bărbatul obișnuia să intre în patul fetei când se întorcea noaptea de la muncă, de cel puțin trei ori pe săptămână. Fetița a povestit totul mamei, iar aceasta a prezentat denunț la carabinierii din Atessa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italian ucis la Valgatara, prinși 5 români. ”L-au bătut ca pe fasole”

O după amiază la Roma, cu muzică, tradiții și dans românesc: ”Atmosferă de vis”