in

CAMPION NAŢIONAL ÎN ROMÂNIA, CRIMINAL ÎN ITALIA / Unul dintre ucigaşii medicului de la Roma, multiplu medaliat în ţară

Unul dintre cei mai talentați luptători de kickbox din România, Mihai Ionel Alexandru, de 26 de ani, de 11 ori campion național, a fost arestat pe motiv că ar fi implicat în jefuirea și uciderea medicului și politicianului local, Lucio Giacomoni, de 71 de ani.

Şoc la Roma, medic jefuit şi ucis în bătaie, trei români arestaţi: „După crimă, am mâncat la Mc Donald’s”

Ionel Alexandru este din Bacău și este campion la kickbox, scrie Evenimentul Zilei. Timp de șapte ani, el a fost legitimat la Sport Club Municipal (SCM) Bacău. A fost premiat chiar de către primarul Romeo Stavarache, fiind printre primii zece sportivi ai clubului municipalității.

Cel care l-a antrenat, de la vârsta de 17 ani, antrenorul Gabriel Muntenașu, a rămas uimit când a fost întrebat despre situația fostului său elev. Știa doar că plecase în Italia, în urmă cu doi ani. „Era un băiat care aplana conflicte, nu se implica în ele. Și-a înterupt cariera, în anul 2013. În timp ce încerca să liniștească o dispută, a fost lovit rău la față. A ratat și Campionatul European din această cauză”, a povestit Muntenașu pentru evz.ro.

Antrenorul a declarat că Ionel câștigase 11 titluri de campion național. „Era foarte talentat. A participat la mai multe concursuri internaționale. Dacă continua, după refacere, anul acesta îl scoteam campion mondial”, susține antrenorul.

Mihai Ionel Alexandru a locuit singur, în ultimii ani. Părinții săi erau plecați în Italia de circa zece ani.

La fel și sora sa. A terminat liceul, iar antrenorul Muntenaș susține că avea de gând să urmeze facultatea de Educație fizică și sport: „Din păcate, după acel incident, din 2013, nu s-a mai întors în țară, așa cum a zis. Îmi pare rău pentru el”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O călătorie în Evul Mediu: Gioco del Ponte – Pisa

Fadere: „Ponta nu a înțeles nimic din drama pe care o trăiesc românii din afară granițelor”