in

Canicatti, româncă ademenită să facă curățenie într-o casă, apoi sechestrată și violată ore în șir

Ore de teroare pentru o româncă în vârstă de 29 de ani, răpită și violată de un compatriot de 39 de ani, arestat dupa o anchetă fulger. Incidentul a avut loc sâmbătă, la Canicatti, în provincia Agrigento, unde femeia 29 de ani s-a prezentat la camera de urgență spunând că a suferit o violență sexuală. 

Medicii de la Urgențe au chemat imediat carabinierii, care au ascultat povestea victimei internată în spital. Femeia a fost în măsură să furnizeze anchetatorilor elemente importante pentru declanșarea anchetei.

Ea a povestit militarilor că a fost atrasă de unul dintre concetățenii ei într-o casă din Canicattì pentru a efectua anumite treburi de uz casnic contra unei taxe. Femeia a avut încredere și gândindu-se că poate face un ban în plus l-a urmat pe bărbat acasă. Abia intrată în casă, a amenințat-o însă cu moartea și a forțat-o să aibă acte sexuale repetate, pentru câteva ore.

Femeia a reușit să scape, și a povestit ulterior ofițerilor de poliție din Canicatti tot ceea ce i se întâmplase, care, pe baza descrierii date, au reușit să descopere presupusul vinovat, un lucrător agricol de 39 de ani.

Omul, arestat pentru răpire și violență sexuală, și-ar fi recunoscut în mod spontan vina și, la dispoziția autorității judiciare, a fost plasat sub arest la domiciliu. 

Violență șoc la Roma: o femeie a fost bătută cu un tub metalic, rănită cu cuțitul și apoi violată de un român

Ajunsă în Italia cu soțul, îl părăsește pentru un italian bogat, de 65 de ani, acum trage ponoasele

Cea mai mare fermă din România, în criză de angajaţi: «Nici cu 1.000 de euro pe lună nu găseşti muncitori»