in

Violatorii români din nou în prim plan la Roma, o deputată leghistă explodează: «Acești oameni nu merită să locuiască în Italia»

O noapte de coșmar, pe care nu o va uita cu ușurință. Momentele de teroare au fost trăite de o tânără romană de 20 de ani, care locuia în zona comercială din Romanina a capitalei italiene. Fata a avut parte de o tentativă de agresiune sexuală în seara de 14 noiembrie. Ieșise cu câinele la plimbare când, la câțiva metri de casa ei, a fost abordată de doi indivizi care, după ce i-a pulverizat spray cu piper pe față, au sărit asupra fetei cu intenția de a o viola.

După mai puțin de 24 de ore carabinierii au arestat doi cetățeni români, de 34, respectiv 49 de ani.

Țipetele victimei au fost auzite de către mama sa, o femeie de 57 de ani, persoană cu handicap, care a ieșit cu greu să-i dea o mână de ajutor fetei, dar, la rândul său, a fost ținta furiei celor două bestii care au lovit-o violent în față.

Providențială a fost sosirea unui echipaj al carabinierilor din Frascati, care a întrerupt brutalitatea oamenilor, punându-i pe fugă. La scurt timp după aceea, militarii au reușit să-l blocheze pe unul dintre ei, un cetățean român în vârstă de 34 de ani, care a fost arestat în baza unor acuzații de violență sexuală și vătămare corporală. Cel de-al doilea, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat vineri.

Mama și fiica au fost transportate la spitalul din Frascati.


Reacțiile politicienilor

„Să sperăm că, în afara primului român arestat, forțele de ordine vor reuși să îl prindă și pe celălalt (n.r. a fost arestat azi) criminal și complicii săi, apoi să fie trimiși înapoi în casa lor. Acești oameni nu merită să locuiască în Italia, ci în patria lor, în închisorile lor„, a spus Barbara Saltamartini deputată a Ligii, Președintele Comisiei activităților de producție din cadrul Camerei Deputaților, despre tentativa de viol la care a fost supusă tânăra de la Romanina și de violențele de care avut parte mama fetei în încercarea de a o apăra.

„Un episod foarte grav, care ar trebui să șocheze mai întâi pe cei care nu și-au mișcat un deget în toți acești ani pentru a stopa degradarea din suburbiile romane. Este inacceptabil ca oamenii să trăiască cu teroarea de a fi supuși violenței atunci când părăsesc casa cu câinele lor pentru o plimbare „.

„O apreciere față de Carabinierii Companiei din Frascati, care au evitat cei mai rău și l-au arestat pe unul dintre atacatori. În sfârșit există un guvern care are idei clare și trece de la cuvinte la fapte. Ministrul Salvini a dorit și a obținut alocarea unor resurse substanțiale în Decretul de securitate pentru combaterea criminalității prin recrutarea de forțe noi în poliție, chiar și la nivel local și prin supravegherea video.”, a concluzionat Saltamartini.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Obligația cauciucurilor de iarnă în Italia! Ce se întâmplă cu cei care nu se echipează?

Avea mașina plină de bunuri furate, român din Verona arestat la Modena