Menu
in

Cannabis oltenesc vândut la Milano

Cannabis cultivat în România şi vândut la Milano: iată afacerea ilegală pusă pe picioare de o familie de ţărani din judeţul Olt. Românii- familia Badea, din Valea Mare- după ce au aflat cât de bine se vinde cannabisul în Peninsulă- a început să cultive planta pe propriul teren agricol, scrie Evenimentul Zilei.

Fiul lui Ilie Badea, plecat la muncă în Italia, le-a povestit părinţilor cât valorează marijuana pe piaţa drogurilor din Peninsulă, iar şeful familiei a decis să încerce să o producă chiar la el în grădină. Zis şi făcut: după ce au făcut rost de seminţe din Peninsulă, familia a început să cultive cannabis. Odată strânsă recolta, au uscat plantele ca pe fân şi au depozitat-o în pod. O primă tranşă a fost plasată la scurt timp pe piaţa italiană de desfacere, mai precis la Milano.

Românii nu au mai apucat să vândă cele trei kilograme de stupefiante, pregătite pentru a fi comercializate- membrii familiei au fost arestaţi de poliţiştii romţni şi sunt acuzaţi de trafic de droguri. Riscă până la 20 de ani de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version