in

Carpi, româncă de 25 de ani, sechestrată și batjocorită sub amenințarea pistolului, de către fostul iubit italian

Un italian de 35 de ani, din Carpi, a fost arestat şi este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, după ce şi-a sechestrat fosta iubită româncă şi a batjocorit-o sub ameninţarea armei. Românca se despărţise de curând de italian.

Italianul şi românca, o tânără de 25 de ani, au avut o relaţie, însă femeia ar fi pus capăt relaţiei tocmai din cauza comportamentului violent al bărbatului. Totuşi, conform Tempo News, citat de observatornews.ro, într-o încercare disperată de a o face pe româncă să revină asupre ideii de a pune capăt relaţiei, bărbatul a reuşit să o convingă pe aceasta să-i facă o vizită pentru a purta o ultimă discuţie.

Din momentul în care românca a păşit în casa fostului iubit, bărbatul a sechestrat-o, a ameninţat-o cu un pistol, a bătut-o şi a batjocorit-o. Femeia a reuşit să scape cu greu din ghearele agresorului şi a fugit pentru a alerta forţele de ordine.

Imediat după ce au aflat ce s-a întâmplat la faţa locului, carabinierii au însoţit-o pe româncă până la spitalul din Carpi. Tânăra s-a ales cu mai multe politraumatisme şi are nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera fizic de pe urma atacului.

Italianul de 35 de ani a fost arestat şi este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum răpire, sechestrare, vătămare corporală, agresiune sexuală şi ameninţări.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Povestea tulburătoare a unei românce de 52 de ani, devenită cerșetoare în Sicilia, ajutată să ajungă în țară la familie

Incredibil ce depozit de bunuri furate au descoperit carabinierii în garajul unui român din Tivoli. Denunțat pentru tăinuire