in

Incredibil ce depozit de bunuri furate au descoperit carabinierii în garajul unui român din Tivoli. Denunțat pentru tăinuire

Pc, tablete și camere video furate de la școli și asociații găsite în garajul unui român.

Carabinierii stației Tivoli Terme au denunțat un cetățean român în libertate pentru infracțiunea de tăinuire. Investigațiile carabinierilor, coordonate de Compania di Tivoli, au făcut posibilă identificarea românului în vârstă de 34 de ani care nu a putut da o explicație validă a modului în care materialul sustras în cel puțin patru furturi comise împotriva școlilor și asociații sportive care operează pe teritoriul zonei Tiburtina, se afla în garajul său.

O anchetă minuțioasă desfășurată de carabinieri care, bucată cu bucată, au reușit să ajungă la cel care a păstrat ceea ce a fost furat de alții, potrivit publicației Leggo.

Scopul a fost de a vinde PC-uri, tablete, camere video și chiar mixere profesionale pe piața neagră, câștigând bani ilegal și dăunând acelor instituții care educă tinerii.

Materialul găsit a fost confiscat și, în următoarele zile, proprietarii legitimi vor fi contactați pentru recunoaștere și returnare, în timp ce pentru tânărul de 34 de ani, denunțat la Parchetului Tivoli, va urma un proces pentru infracțiunea de tăinuire.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Carpi, româncă de 25 de ani, sechestrată și batjocorită sub amenințarea pistolului, de către fostul iubit italian

Măsură utilă românilor care călătoresc frecvent în țările UE: CERTIFICATUL ELECTRONIC DE VACCINARE pe telefon – interpelare în Parlament