in

Carsoli, gelozia a omorât-o: a dat-o cu capul de pereți până a ucis-o, nemultumit că i-a raspuns la telefon unui alt bărbat

Andrei Feru, 52 de ani, a fost arestat în 10 februarie 2018 pentru crimă și se află în penitenciarul San Nicola din Avezzano. Potrivit acuzării, el a ucis-o pe partenera sa, Cătălina Iuliana Bucătaru, româncă de 38 de ani, după acre a înscenat un accident domestic.

Anul trecut, în 5 noiembrie, Cătălina Bucătaru a fost găsită leșinată într-o casă în Colli di Monte Bove, localitate care aparține de Carsoli (L’Aquila), unde era angajată să îngrijească un bătrân. Bătrânul auzise o bufnitură pe scări și a chemat ambulanța. Atunci părea că femeia a avut un accident în casă, a alunecat pe scări și s-a lovit. După două zile a murit la spital.

Dar ancheta carabinierilor din Tagliacozzo și autopsia au scos la iveală elemente care au schimbat ipoteza. De fapt femeia fusese agresată de concubinul ei în acea casă. Pe perete erau urme de sânge incompatibile cu ipoteza unei căderi accidentale. Femeia a fost dată cu capul de perete și s-a lovit de un cadru metalic plasat la baza scării.

Motivele agresiunii: gelozia. Cei doi se certau foarte des, spun martorii. Potrivit reconstituirii făcute de carabinieri, în acea zi, de 5 noiembrie, au avut un accident cu mașina. Se certaseră pentru că ea a răspuns la telefon unui tânăr din Macedonia care o căuta. Au ajuns la casa unde ea lucra, acolo Andrei Feru a devenit furibund și a început să o dea cu capul de pereți. Agresorul și victima consumaseră foarte mult alcool, mai spun investigatorii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Traficanți de droguri, patru grupuri destructurate în Sicilia. Arestat un român, vindea stupefiante adolescenților

Corina Constantinescu, singurul român candidat la Parlamentul italian: «Vom cere dreptul constituțional de a ne exprima în propria limbă în Italia»