in

Carsoli, plantație uriașă de marijuana păzită de un român înarmat

Carsoli, plantație uriașă de marijuana păzită de un român înarmat – Militari ai Unității Silvice de Carabinieri Pereto (AQ), angajați în activități obișnuite de control teritorial, au descoperit o plantație de marijuana în zona Montesabinese, un cătun din Carsoli.
>>> Calabria, cultivau marijuana de 400.000 de euro, familie de români arestată

Cele 57 de plante, variind în înălțime între 80 și 120 de centimetri, erau ținute în ghivece într-o zonă deosebit de impermeabilă mărginită de vegetație densă.

În cadrul controlului, un cetățean român, I.G: în vârstă de 30 de ani, care staționa în apropierea plantației, a fost reținut. Asupra lui a fost găsit un pistol cu aer comprimat, reproducere fidelă a unei arme de foc, fără capacul roșu necesar. Militarii au procedat la ridicarea plantelor, a pistolului modificat și a altor lucruri relevante pentru infracțiunea constatată în urma unei percheziții domiciliare, validată ulterior de către Autoritatea Judiciară.

Militarii au denunţat suspectul în libertate pentru cultivarea ilegală de substanţe stupefiante, agravată de recidiva în termen de cinci ani. În plus, s-a emis ipoteza încălcării regulilor de deținere a armelor

Sancțiunile includ o pedeapsă cu închisoare de la 6 la 20 de ani și o amendă de la 26 mii la 260 mii euro, scrie abruzzoweb.it.
>>> Incredibil ce cantitate uriașă de marijuana cultiva o familie de români la Roma: sechestru record

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trucuri pentru a avea mereu o casă ordonată

grenada roman copil italia

Un român i-a dat fiului său o grenadă să se joace cu alți copii. Geniștii italieni: ”Ar fi putut exploda”