in

Casale Monferrato, au jefuit seiful unei bănci și apoi s-au pus să-l taie pentru fier vechi, arestați trei români și un moldovean

Trei români s-au lăsat prinşi într-un mod absolut bizar, după ce au spart seiful unei case din Casale Monferrato. Pentru că era gol şi în loc să fugă, s-au apucat să facă bucăţi mastodontul de metal, ca să-l vândă la fier vechi. Carabinierii i-au prins în flagrant.

Zeci de carabinieri de la stațiile din Gabiano, Murisengo, Fubine și Pontestura au intervenit la un apel de jaf în desfăşurare în oraşul Casale Monferrato.

Nu mică le-a fost mirarea când au prins un flagrant un grup de 4 persoane, 3 români şi un cetăţean moldovean, care încercau să facă bucăţi un seif de dimensiuni considerabile, aflat în interorul unei case în renovare, scrie observator.tv.

Cei patru au fost surprinși de apariţia oamenilor legii, dar nu au încercat să mintă în legătură cu ceea ce făceau. Astfel, carabinierii au aflat că cei 4 au spart seiful respectiv, dar pentru că era gol s-au gândit să nu plece cu mâna goală şi s-au apucat să facă bucăţi seiful pentru a-l vinde la fier vechi, ca să aibă totuşi un profit.

Cei patru au fost duși la închisoarea Vercelli şi puşi la dispoziția Autorității Judiciare.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Microbuz cu români care se întorceau din Italia, accident grav soldat cu un mort și cinci răniți

Roma, Ziua Culturii Naționale sărbătorită la Accademia di Romania