in

Caserta, deși au bătut-o crunt pe o româncă, doi mafioți italieni au primit doar închisoare cu suspendare

Fraţii gemeni Alessio şi Vincenzo di Falco, ambii în vârstă de 18 ani şi nepoţi ai unui mafiot celebru, au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, după ce, în august anul trecut, au bătut o barmaniţă româncă într-un local din San Ciprian d’Aversa, o localitate din provincia Caserta, Italia.

Alessio şi Vincenzo au mers în local în seara respectivă şi au consumat mai multe beri. Conform Napoli Fan Page, citat de observator.tv, cei doi fraţi gemeni intenţionau să părăsească localul fără să achite nota de plată, moment în care românca, neştiint cu cine are de a face, le-a solicitat acestora să plătească berile.

Enervaţi de tupeul femeii de a-i înfrunta, cei doi au bătut-o crunt pe româncă şi au ameninţat-o cu moartea. Deşi procurorii au solicitat ani grei de închisoare pentru cei doi atacatori, pe care îi consideră pericole publice, magistraţii au dat o decizie blândă în acest caz.

Cei doi băieți gemeni, Alessio şi Vincenzo di Falco, sunt nepoții lui Enzo De Falco , șeful clanului Casalesi, un nume de familie greu în mediile Camorra. Bunicul lor a sfârșit ucis într-o ambuscadă în 1991, în timp ce era un adevărat război între facțiunile conduse de De Falco și Schiavone-Bidognetti pentru succesiunea după moartea șefului Antonio Bardellino.

Deşi procurorii au solicitat câte 3 ani și 9 luni de închisoare pentru cei doi atacatori, pe care îi consideră pericole publice, magistraţii au dat o decizie blândă în acest caz: Alessio a luat doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare, iar Vincenzo a luat un an şi nouă luni de închisoare tot cu suspendare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gândac în farfuria unui pacient de la Spitalul Deva. Managerul spune că este posibil să fie adus de acasă

Circula liniștită pe contrasens pe autostradă la Torino, româncă de 33 de ani oprită la timp de Poliția Rutieră