in

Caserta, doi mafioți condamnați în baza mărturiei unei românce, femeia fusese bătută și băgată în spital

O româncă din Italia trăieşte cu teama că oricând ar putea fi găsită şi ucisă de mafia italiană. Asta după ce românca a depus mărturie în instanţă, iar doi nepoţi ai unui celebru şef de clan mafiot au fost condamnaţi, scrie observatornews.ro, care citează presa italiană.

Românca era chelneriţă într-un local din San Cipriano d`Aversa şi a intrat în conflict cu gemenii Alessio şi Vincenzo De Falco, nepoţii lui Enzo De Falco, fostul lider al clanului mafiot Casalesi. Chiar dacă Enzo De Falco a fost ucis în anii ’90 în luptele dintre clanuri, familia sa a rămas în continuare extrem de influentă în lumea subterană italiană.

Scandalul dintre româncă şi cei doi gemeni, în vârstă de 20 de ani, a avut loc în luna august 2019. Atunci, cei doi au refuzat să achite consumaţia, iar când chelneriţa a insitat că trebuie să plătească, a fost lovită cu picioarele în cap şi în stomac.

Român dispărut în Italia, a plecat de la o nuntă și de atunci nu l-a mai văzut nimeni, căutat cu câini și drone

Potrivit casertace.net, ceilalţi clienţi ai localului au reuşit cu greu s-o salveze pe femeie din mâinile agresilor. Românca a fost dusă de urgenţă la spital, cu leziuni toracice şi la nivelul feţei.

Imediat ce a ieşit din spital, femeia a depus plângere, iar cei doi gemeni au fost acuzaţi de vătămare corporală şi tentativă de extorcare, fiind plasaţi iniţial în arest la domiciliu. Conform CasertaNews, avocata celor doi gemeni a susţinut în instanţă că de fapt clienţii ei au fost victimile în acest caz, pentru că românca i-a insultat şi i-a provocat, determinând astfel reacţia lor.

Judecătorul nu a fost impresionat de pledoaria avocatei şi l-a condamnat pe Alessio De Falco la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare, iar pe fratele său, Vincenzo, la un an şi 9 luni. De asemenea, judecătorul a menţinut decizia arestului la domiciliu.

Deşi pedepsele primite de cei doi gemeni au fost blânde, potrivit presei italiene, mafia italiană a jurat răzbunare. Românca a plecat din San Cipriano d`Aversa şi s-a ascuns de teamă că va fi găsită şi ucisă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

O româncă de 18 ani este vicecampioana Italiei la patinaj artistic pe role

Sicilia, avocat de 59 de ani moare brusc după a doua doză de Pfizer. „Avea o sănătate excelentă”