in

Caserta, român bătut și abandonat pe stradă, mort la spital după 5 zile de agonie. ”Pietro era un băiat bun”

Un tânăr de 28 de ani, originar din judeţul Suceava, care locuia de mai mulţi ani cu familia în Italia, a decedat la spitalul din Napoli. Acesta a fost găsit inconştient pe o stradă din Caserta, iar după cinci zile petrecute la spital, a murit. Se pare că românul ar fi fost victima unei agresiuni. Carabinierii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele morţii suceveanului, scrie adevărul.ro.

Petru Pinticanu (28 de ani) cunoscut de către apropiaţi sub numele de Pietro, a fost găsit inconştient pe o stradă din Caserta. El era întins pe asfalt, având leziuni la cap şi mâini. Tânărul a fost preluat de urgenţă de către o ambulanţă şi dus la spitalul din Maddaloni, de unde a fost transferat la Spitalul Cardarelli din Napoli.

După cinci zile în care medicii s-au chinuit să-l salveze, cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul românului. „O adevărată drama a lovit comunitatea din provincia Botteghino. Pietro, aşa cum era cunoscut, era un băiat bun. Rudele sale locuiesc tot în Italia. Acesta a murit după cinci zile de agonie”, a scris edizionecaserta.it.

Poliţiştii italieni au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce au dus la decesul lui Petru Pinticanu. Conform jurnaliştilor italieni, se pare că tânărul originar din judeţul Suceava ar fi fost victima unei agresiuni. Petru Pinticanu locuia împreună cu familia sa de circa zece ani de zile în Italia. El lucra la un centru de colectare a hainelor din Caserta, unde se ocupa cu reciclatul produselor de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Acesta era apreciat la locul de muncă şi nu a avut probleme cu legea în Italia. Familia acestuia a luat decizia de a dona organele tânărului, în speranţa ca alte persoane aflate în suferinţă să mai aibă o şansă la viaţă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se golesc Moldova, Dobrogea şi Ardealul. Topul zonelor de unde emigrează românii

Padova: ”Asistenta diabolică”, românca își invita amanții acasă, îi droga și apoi le fura banii, peste 20.000 de euro