in

Padova: ”Asistenta diabolică”, românca își invita amanții acasă, îi droga și apoi le fura banii, peste 20.000 de euro

O asistentă română a șocat Italia. Femeia își invita amanții acasă, îi droga și apoi le fura bani de pe carduri. Denumită de presa italiană drept ”asistenta diabolică”, tânăra de 35 de ani lucra pe secția de Ortopedie a unui spital din Padova, acolo unde își racola victimele din rândul pacienților. După ce reușea să stabilească cu bărbații o relație, românca îi invita acasă, scrie observator.tv.

Carabinierii au descoperit în casa româncei, în timpul unei percheziții, un adevărat ”arsenal” de droguri furate din spital. Cu Diazepam pus într-un pahar de vin roșu, românca își droga amanții și apoi le fura cardurile bancare. În timp ce victimele dormeau în apartamentul ei, tânăra mergea la un bancomat și retrăgea diverse sume de bani.

Românca a fost denumita de presa din Italia drept asistenta diabolică. În total, femeia a reușit să fure 20.000 de euro, bani pe care i-a trimis familiei din țară prin intermediul unui cunoscut sistem de transfer monetar, notează La Tribuna di Treviso.

Unul dintre amanții româncei a descoperit că femeia îl droga și îi fura banii de pe card și s-a adresat Poliției. Astfel, bărbatul a aflat de la polițiști că nu este singura victimă și că românca făcuse și alte victime.

Carabinierii din Castelfranco au coordonat ancheta care a dus la prinderea ”asistentei diabolice”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Caserta, român bătut și abandonat pe stradă, mort la spital după 5 zile de agonie. ”Pietro era un băiat bun”

Italia, pedeapsă redusă pentru Andrei Filip, criminalul care a recunoscut: «Am tăiat capul mamei mele și mi-am strangulat sora”