in

Caserta, româncă de 21 de ani, răpită împreună cu bebelușul ei, obligată să se prostitueze

O tânără din România, în vârstă de 21 de ani, a fost răpită de o bandă de proxeneţi împreună cu bebeluşul ei, sechestrată şi forţată apoi să se prostitueze în oraşul italian Caserta. Pruncul a fost lăsat în grija fiului unuia dintre proxeneţi, un copil de doar 10 ani, scrie Adevărul.

Poliţia italiană a arestat zilele trecute trei persoane sub acuzaţia de exploatare sexuală în oraşul Caserta. 

Una dintre victime, o româncă de 21 de ani, care a reuşit să scape, a fost răpită cu bebeluşul ei. Anchetatorii spun că gruparea de proxeneţi a forţat-o pe româncă şi pe o altă tânără să se prostitueze.

Tânăra din România a reuşit să scape din mâna proxeneţilor, dar aceştia i-au dat de urmă şi au răpit-o împreună cu fiul ei nou născut pentru a o forţa să îşi vândă din nou trupul. 

O familie de români din Azzano a rămas fără casă din cauza furtunii: „Primăria ne ignoră”

Trei persoane reținute

Doi bărbaţi au fost arestaţi în acest caz, iar o a treia persoană, o tânără, complice a proxeneţilor, a fost plasată în arest la domiciliu.

Măsurile au fost dispuse de judecătorul de instrucţie din Santa Maria Capua Vetere, la cererea procuraturii din San Marino, şi au fost duse la îndeplinire de agenţii Poliţiei din Napoli şi de cei ai comisariatului Viminal din Roma. 

Româncă atacată cu acid pe stradă la Roma, este în stare foarte gravă

Femeia complice a fost la rândul ei victimă

Au fost trimişi după gratii G. N. D., în vârstă de 28 ani, şi D. C., în vârstă de 36 ani, acesta din urmă fiind arestat şi pentru implicarea în sustragerea de cupru din vecinătatea oraşului Caserta.

Pentru cea de-a treia inculpată, R. A. M., în vârstă de 21 de ani, judecătorul de instrucţie a dispus arestul la domiciliu.

Poliţiştii italieni au descoperit că şi tânăra de 21 de ani, arestată la domiciliu pentru contribuţia la exploatarea sexuală a celor două două tinere, a fost, la rândul ei, victimă.

Femeia a fost forţată să se prostitueze în perioada când era însărcinată, dar şi imediat după naştere, când, după ce a fost externată din spital, a fost forţată să se reîntâlnească cu clienţii. Bebeluşul a fost lăsat în grija fiului unuia dintre ceilalţi doi proxeneţi, care avea doar 10 ani.

Tânăra de 21 de ani din România le-a povestit anchetatorilor că cei doi proxeneţi au transformat-o practic în sclavă sexuală.

Aceştia îi monitorizau orice mişcare şi îi găseau clienţi pe site-urile de întâlniri. Îi impuneau tarifele pe care să le ceară clienţilor şi închiriau apartamente unde practica prostituţia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romani italia bani acasa

Banca Italiei: Românii au trimis acasă 604 milioane de euro anul trecut

italia restrictii tara paralizata

Experţii italieni, către guvern: „PARALIZAŢI întreaga ţară, relaxaţi restricţiile”