in

Româncă atacată cu acid pe stradă la Roma, este în stare foarte gravă

O tânără româncă a fost lovită și stropită cu acid pe față pe o stradă la Roma. Femeia își amintește doar că a fost lovită și a simțit durerea substanței care îi corodează pielea. A fost internată la spitalul Umberto I. Este căutat agresorul.

Româncă atacată cu acid la Roma

Totul s-a întâmplat într-o clipă, pe o stradă de la periferia Romei Est. Femeia își amintește doar că a primit o lovitură și a căzut la pământ.Doar intervenția lucrătorilor de la 118 a salvat-o.

Victima a fost transportată cu cod roșu la Urgențe. Era în pericol de moarte. Însă datorită intervenției medicilor este acum în afara oricărui pericol, chiar dacă starea lui rămâne critică.

Românca a ajuns în stare critică la camera de urgență a spitalului Umberto Primo, luni. Este greu să se afle cine se află în spatele atacului ticălos. Nimeni nu l-a văzut pe atacator, femeia nu-și amintește nimic, scrie La Repubblica.

Aruncă acid asupra fostei soţii şi a cumnatei: român arestat la Manziana

Torino, gest nebunesc al unui român: și-a atacat iubita cu acid, dar atacul s-a întors împotriva lui

Atac planificat

A fost lovită, apoi femeia s-a prăbușit la pământ. În acel moment, un necunoscut a aruncat acid pe ea.

Victima a început să țipe de durere. Cel care a atacat-o a fugit. El a dispărut. Un „atac” planificat, așa l-au interpretat anchetatorii.

Agenții poliției îl caută acum pe autorul teribilului gest. Se crede că este un bărbat. Procurorul a deschis dosar pentru vătămări foarte grave, se evaluează ipoteza de a trece ca tentativă de omor.

Poliția vrea să găsească persoana respectivă. Nu este o sarcină ușoară. Pentru că atacul a avut loc dis-de-dimineață și pe străzile învecinate nu sunt camere comerciale care să fi filmat scena. Nimeni nu a văzut ce s-a întâmplat.

Cu toate acestea, poliția încearcă să audieze cât mai multe persoane. Cunoscuți, prieteni ai victimei. În primul rând vor să înțeleagă dacă persoana care a aruncat acidul se poate ascunde în cel mai intim cerc. Poate un fost iubit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.7]
italian urmarit romania

Italian urmărit de polițiștii români, a spart barajele de pe stradă, oprit cu un TIR

romani strainatate5

O nouă LEGE pentru românii din străinătate a intrat în vigoare. Ce prevede şi care sunt amenzile