in

Italian urmărit de polițiștii români, a spart barajele de pe stradă, oprit cu un TIR

Accident rutier pe Drumul Careiului, la intrare în municipiul Satu Mare, după o urmărire ca-n filme, pe o distanță de zeci de kilometri. 

Conform informațiilor PresaSMun șofer – cetățean italian – în vârstă de 36 de ani, nu a oprit la solicitarea Poliției în județul Bihor, în localitatea Biharia. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 04.00.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și au făcut baraje în mai multe locuri din județele Bihor și Satu Mare.

Individul a spart pe rând toate filtrele, la Biharia, în județul Bihor, inclusiv în municipiul Carei, iar polițiștii au fost nevoiți să execute mai multe focuri de armă de avertisment în aer, dar și spre mașină.

Stabilit în România, italian agresat și scos în drum de iubita româncă, de frica ei a cerut protecția legii

Individul a vrut să lovească și agenții de Poliție care îl urmăreau

Doar inspirația polițiștilor sătmăreni de la Ordine Publică și Rutieră, alături de forțele Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, a făcut ca individul să poată fi prins. 

Polițiștii și jandarmii au blocat Drumul Careiului – la intersecția cu centura municipiului Satu Mare – cu un TIR. Cu toate acestea, individul nu a încetinit și a intrat în coliziune frontală cu TIR-ul.

Pentru că a încercat să își continue drumul și nu a oprit la cererea polițiștilor, oamenii legii au fost nevoiți să îl someze cu arma, pentru a-l determina pe individ să se supună.

Ulterior, polițiștii au spart geamurile mașinii și l-au extras pe individ, fiind obligați să îl încătușeze. Acesta a fost dus cu o ambulanță la Unitatea de Primire Urgență, sub escorta Poliției și a Jandarmeriei.

Dacă mașina italianului a fost avariată serios, TIR-ul a scăpat doar cu o bară ruptă. Șoferului i-au fost prelevate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanțe interzise. 

Escroc italian reținut de DIICOT la Craiova, a înșelat 24 de oameni la vânzarea de apartamente, prejudiciu de peste un milion de euro

Șoferul manifestă o stare de tulburare evidentă.

Meritul polițiștilor și jandarmilor sătmăreni este cu atât mai mare cu cât la fața locului nu a fost niciun ofițer cu funcție de conducere. Aceștia reușind să se coordoneze exemplar și să îl rețină pe șoferul pericol public, care putea să provoace o tragedie.

În mod normal, în această cauză s-ar putea reține inclusiv infracțiunea de tentativă la omor, având în vedere că individul a încercat să dea cu mașina peste polițiști. Totul depinde de procurori.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4.1]
romani pib italia

Românii contribuie cu 15 MILIARDE de euro la PIB-ul Italiei

romanca atacata cu acid la Roma

Româncă atacată cu acid pe stradă la Roma, este în stare foarte gravă