in

Cât au putut fura dintr-un magazin Eurospin din Lecce! Arestați patru cetățeni români, doi bărbați și două femei

Cât au putut fura dintr-un magazin Eurospin din Lecce! Arestați patru cetățeni români, doi bărbați și două femei.

Patru arestări pentru furt de la un supermarket Eurospin din Lecce, situat în Viale Rossini. Aseară târziu, polițiștii de la „Sezione Volanti” din cadrul Direcției de Poliție din Lecce au arestat patru cetățeni români pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, anunță La Gazzetta del Mezzogiorno.

Personalul de securitate i-a observat

Furtul avusese loc cu câteva minute mai devreme în interiorul supermarketului din Viale Rossini, la colțul cu Via Cicolella. Personalul de securitate a observat doi bărbați și două femei care treceau rapid printre casele de marcat. A dat imediat alarma la „113”, fără să-i piardă din vedere.

Între timp, cei patru bărbați și femeile s-au urcat într-un Ford Focus gri și au plecat. Însă urmați de agentul de pază, care era în contact permanent cu Centrul Operativ al Poliției, informându-i despre poziția lor. Echipajele poliției au ajuns la vehiculul indicat pe Via Torre del Parco și l-au oprit în centrul orașului, pe Via Cavallotti.

Cei patru ocupanți ai mașinii, doi bărbați și două femei de naționalitate română, care locuiesc în Reggio Calabria, au fost percheziționați. Unul dintre cei doi bărbați avea numeroase bucăți de brânză ascunse într-un maiou pe care îl purta.

Italia, un român a fugit din arestul domiciliar, nu mai suporta certurile cu soția, judecătorul I-A DAT DREPTATE

Cât au putut fura dintr-un magazin Eurospin din Lecce

În portbagajul autoturismului Ford Focus, înmatriculat pe numele șoferului, au fost descoperite pungi mari cu produse alimentare, mai exact numeroase pachete de grana padano DOP și parmigiano reggiano DOP, somon norvegian, brânză cacioricotta, borcane de anșoa și macrou, felii de prosciutto crudo, brânză provola și alte articole. În total, 664 de articole în valoare de aproximativ 6.000 de euro.

Bunurile erau probabil destinate revânzării pe piața neagră.

Cei doi bărbați, în vârstă de 34 și 24 de ani, și cele două femei, în vârstă de 33 și 29 de ani, erau recidiviști, fuseseră condamnați anterior pentru infracțiuni similare. Bunurile confiscate au fost furate de ieri, din mai multe magazine Eurospin din Puglia.

Autoturismul folosit și patru telefoane mobile, care vor fi cercetate în continuare, au fost confiscate, în timp ce bunurile furate au fost returnate managerului Eurospin.

Cei patru suspecți arestați au fost duși la închisoarea Borgo San Nicola și puși la dispoziția autorității judiciare competente.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]
turnul pisa din drona

Turist român riscă urmărire penală, ridicase drona lângă turnul din Pisa: ”Voia imagini mai sugestive”

Matteo Lorenzato a murit în somn la Padova

Padova, Matteo Lorenzato a murit în somn la 27 de ani. A fost găsit de tatăl său, care venise să-l trezească