in

Padova, Matteo Lorenzato a murit în somn la 27 de ani. A fost găsit de tatăl său, care venise să-l trezească

L-a găsit tatăl său, mergând în camera lui la 6.30 dimineața să-l trezească: Matteo Lorenzato, 27 de ani (ar fi împlinit 28 de ani în 20 mai) din Padova, a murit în somn.

A murit în somn

S-a întâmplat – după cum relatează „Il Gazzettino” – vinerea trecută: tânărul locuia cu părinții săi la câțiva pași de Prato della Valle.

De îndată ce tatăl său Mauro și-a dat seama că tânărul de 27 de ani se simte rău, i-a sunat pe lucrătorii sanitari de la Suem 118, care s-au grăbit la fața locului: după masajul cardiac, inima tânărului a început să bată din nou, dar după o zi de monitorizare, în spital a fost declarată moartea cerebrală.

Medicii Spitalului din Padova au cerut familiei autorizație pentru prelevarea organelor, destinate altor persoane care așteaptă transplantul.

Giulia Gazzani, 27 ani, fiica primarului din Castelbelforte (Mantova) a murit subit după o activitate sportivă

Iubitor de volei

Matteo Lorenzato, după absolvirea în decembrie a Tehnologiei Forestiere a lucrat într-unul dintre barurile din Giardini dell’Arena.

Matteo locuia cu părinții săi în via Sanmicheli. Cu fratele și tatăl său împărtășea o pasiune pentru volei, dar era și iubitor de cinema și filme, în special de animație.

Înmormântarea va avea loc astăzi, vineri, 29 aprilie, în bazilica Santa Giustina.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 3.6]
furat italia magazin

Cât au putut fura dintr-un magazin Eurospin din Lecce! Arestați patru cetățeni români, doi bărbați și două femei

Români, ruși, ucraineni și italieni s-au rugat pentru pace la Palermo