in

Giulia Gazzani, 27 ani, fiica primarului din Castelbelforte (Mantova) a murit subit după o activitate sportivă

A murit subit la 27 de ani. Giulia Gazzani a fost găsită moartă în baie sâmbătă seara după o activitate sportivă. Era fiica lui Massimiliano Gazzani, primar la Castelbelforte și vicepreședinte al provinciei Mantova.

A murit subit la 27 de ani

Salvatorii au încercat în toate felurile și multă vreme să o resusciteze, dar nu a fost nimic de făcut. Astfel a murit, lovită de o boală bruscă la vârsta de numai 27 de ani, în seara zilei de sâmbătă, 23 aprilie, Giulia Gazzani, născută în 1995, educatoare de sănătate profesionistă. Era fiica lui Massimiliano Gazzani, 58 de ani, lider istoric din Liga Nordului, primar în Castelbelforte și vicepreședinte al provinciei Mantova, scrie Corriere.

Tânăra a fost găsită fără viață în casa în care locuia cu părinții și cei doi frați: nu cu mult timp înainte se întorsese de la sală când a fost lovita de o boală care s-a dovedit fatală.

Odată declanșată alarma, salvatorii au ajuns la fața locului împreună cu carabinieri în câteva minute. Personalul 118 a încercat imposibilul, dar în final au fost nevoiți să renunțe.

Simone Massarut, tânăr basist de 33 de ani, a murit la Velletri după ce s-a simțit rău

I s-a făcut rău la duș

După activitatea sportivă, tânăra se întorsese acasă: i s-a făcut rău în timp ce era la duș. Membrii familiei au observat acest lucru, pentru că nu au văzut-o ieșind din baie: după un timp au intrat să verifice dacă fata este bine. Era prăbușită, inconștientă.

Autopsie pentru Giulia Gazzani

În următoarele zile va fi efectuată o autopsie, dispusă de justiție sau solicitată de familia tinerei. Examinarea ar putea face lumină asupra cauzelor unei astfel de morți subite și dramatice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 31 In medie: 3.9]
romani festival italia

Un ansamblu românesc a câștigat la cel mai mare festival de folclor din Europa, finala a avut loc în Italia

Un român de 25 de ani s-a sinucis la Treviso

Treviso, părăsit de iubită, un român de 25 de ani s-a sinucis